ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Σύλληψη διωκόμενου στα Ιωάννινα

Συνελήφθη  εχθές στις 19.30
32χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, με ποινή κάθειρξης (10) ετών, για διακεκριμένες κλοπές, ενώ του είχε επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από την Ελληνική Επικράτεια.


Αναλυτικότερη ενημέρωση 12.00

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για καταδικαστική απόφαση και παραβίαση όρων διαμονής
Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών 
Συνελήφθη, χθες (21-08-2016) το απόγευμα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παραβίαση όρων διαμονής. 
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Επίσης, σε βάρος του ανωτέρω αλλοδαπού εκκρεμούσε επιπρόσθετα μέτρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]