Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς του ΕΣΠΑ

Σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται να ανακοινωθούν τα προσωρινά αποτελέσματα που καταρτίζονται από την ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς που είναι ενταγμένοι στο ΕΣΠΑ ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Οι αιτούντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την κατάσταση της αίτησής τους -προσωρινά αποτελέσματα- σε ειδική εφαρμογή που θα αναρτηθεί τη μέρα έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, με την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψηφίου.

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών και επί των Πινάκων απορριφθεισών μπορούν να υποβάλλονται από 18 Αυγούστου έως 22 Αυγούστου εγγράφως ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησής τους.

Σε περίπτωση υποβολής ένστασης ταχυδρομικώς ή με courier, λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία παραλαβής εντός της προκαθορισμένης περιόδου ενστάσεων. Μετά τη λήξη της διαδικασίας ενστάσεων, θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες κατάταξης στις 24 Αυγούστου 2016 από την ΕΕΤΑΑ και οι δικαιούχοι θα παραλάβουν την «Εντολή τοποθέτησης» (Vouchers), την οποία πρέπει να προσκομίσουν στη δομή για την τελική εγγραφή των παιδιών τους.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]