ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Νέα «διαπλοκή» καταγγέλλει η αντιπολίτευση για τις άδειες καναλιών

Επίθεση στην κυβέρνηση για «αριστερή διαπλοκή» στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο εξαπολύουν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης εν όψει της δημοπρασίας που πραγματοποιείται την προσεχή Τρίτη για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας και με αφορμή τη σημερινή «πρόβα τζενεράλε» που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Φώφη Γεννηματά σχολιάζει:
«Πρόβα τζενεράλε για την "αριστερή διαπλοκή" σήμερα. H χώρα κλυδωνίζεται και αυτοί "παίζουν" τον παπά. Εκπτώσεις στην δημοκρατία δεν ανεχόμαστε. O καθεστωτισμός τους δεν θα περάσει». Με αυτή την τη διαδικασία για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών».
Ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ υποστήριξε:
«Στο τηλεοπτικό πεδίο πάμε από μία κακή περίοδο, στην οποία υπήρξαν ομολογουμένως πολλά προβλήματα, σε μία απολυταρχική περίοδο. Πάμε από διαπλοκή σε διαπλοκή και από εργολάβο σε εργολάβο.
Αναφερόμενος στην καταγγελία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα για τηλεοπτική άδεια ο κ. Θεοδωράκης, σχολίασε: «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που ζει από το δημόσιο, που είναι εργολάβος, να είναι ιδιοκτήτης καναλιού γιατί μετά θα είναι αναγκασμένος να ακολουθεί εντολές. Οι ΑΝΕΛ καταγγέλλουν ότι δεν μπορείς να δίνεις τηλεοπτική άδεια σε εργολάβους και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν ότι δεν μπορείς να ζητάς άδεια, όταν όλοι οι βασικοί συνεργάτες σου εργάζονται σε γραφείο συγκεκριμένου υπουργού. Είναι το επόμενο καρφί που αφορά την υποψηφιότητα Σαββίδη, καθώς υπάρχει ενδοκυβερνητική κόντρα για τις τηλεοπτικές άδειες».
Ο εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος, δήλωσε: « Δεν ζούμε στην βόρεια Κορέα, είμαστε σε μια χώρα που έχει διδάξει τον όρο «δημοκρατία» σε κάθε γωνία του κόσμου. Άρα το να πάμε σε μια λύση των 4 καναλιών είναι κάτι που κανείς δεν θέλει. Έστω και την ύστατη ώρα η κυβέρνηση οφείλει να σοβαρευτεί και να μην αφήσει στο δρόμο χιλιάδες πολιτών μας. Υπάρχει λύση, μέσω της επανασύστασης του ΕΣΡ. »
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]