[Ελλάδα]Φωτιές σε Χίο, Ασπρόπυργο και Μενίδι

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα στο νησί της Χίου στην περιοχή της Σιδηρούντας. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και το γεγονός ότι η πυρκαγιά ξέσπασε νύχτα, έκανε το έργο της κατάσβεσης εξαιρετικά δύσκολο.

Για τον έλεγχο της πυρκαγιάς στη Χίο επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 9 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 28 εθελοντές, 5 ιδιωτικά βυτιοφόρα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν 4 ελικόπτερα και 1 αεροσκάφος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε πευκόφυτη περιοχή στο Ρουπάκι Ασπροπύργου Αττικής. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν πλέον 70 πυροσβέστες με 35 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 26 ατόμων, 2 υδροφόρα οχήματα και 2 ελικόπτερα.

Στο μεταξύ, σε ύφεση είναι η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα κοντά σε κατοικημένη περιοχή στο Μενίδι. Η φωτιά έκαιγε πολύ κοντά σε σπίτια, με το έργο των πυροσβεστών να γίνεται εξαιρετικά δύσκολο από τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 58 πυροσβέστες, 29 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ//Αυγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]