Ιωάννινα:" Οι Άντρες Προτιμούν Τις Ξανθές" ..Κλείνουν Οι Θερινές Προβολές Του «Μ’Αγιόκλημα Και Γιασεμιά»

Με την ταινία του Χάουαρντ Χωκς, Οι Άντρες προτιμούν τις Ξανθές κλείνει τη  Δευτέρα 29 Αυγούστου ο κύκλος θερινών προβολών με τίτλο «Μ’Αγιόκλημα και Γιασεμιά» που διοργανώνει, για 6η χρονιά φέτος, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στο προαύλιο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δημήτρης Χατζής». Ώρα έναρξης : 9 μ.μ.
Μεγάλο ατού της παραγω
γής οι δυο υπερσέξυ πρωταγωνίστριες Μέριλυν Μονρό και Τζέιν Ράσελ που βάζουν κυριολεκτικά φωτιά στο πανί.  Πρόκειται για τη μεταφορά στην οθόνη ενός μιούζικαλ που παιζόταν επί διετία με μεγάλη επιτυχία στο Μπρόντγουέι με άλλες πρωταγωνίστριες και στηρίζεται σε ένα μυθιστόρημα του 1925.
Θέμα : ό έρωτας και η ευάλωτη γυναικεία καρδιά που πότε θαμπώνεται από τα διαμάντια, πότε από το καλοφτιαγμένο ανδρικό σώμα, πότε παρασύρεται από τα αγνά της συναισθήματα.
Καλογραμμένο σενάριο, χαριτωμένοι διάλογοι, κλασσική πλοκή, σωστές δόσεις μουσικών κειμένων και πρόζας. Μια δροσερή ανάλαφρη ταινία, καλογυρισμένη και καλοπαιγμένη που έσπασε ταμεία στον καιρό της και εξακολουθεί να διασκεδάζει ακόμη και σήμερα το κοινό που εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]