Ιωάννινα:Σημαντικά Έργα Εξελίσσονται Από Το Δήμο

Σημαντικά έργα εξελίσσονται από το Δήμο

Για μια σειρά από έργα του Δήμου Ιωαννιτών που βρίσκονται σε εξέλιξη και για την υπογραφή συμβάσεων για την έναρξη νέων έργων, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.
Όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος, «η περσινή χρονιά με τα capitals control μας δημιούργησε μια υστέρηση όμως το σημαντικό τώρα είναι ότι βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικά έργα από το Δήμο. Είναι επίσης σημαντικό ότι έχουμε τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε έργα από δικούς μας πόρους, μια δυνατότητα που είναι αποτέλεσμα της  προσπάθεια εξυγίανσης των οικονομικών μας».

Γίνεται πρωτόγνωρη προσπάθεια στη ΔΕΥΑΙ

Με αφορμή ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων, ο Δήμαρχος μίλησε για μια «πρωτόγνωρη προσπάθεια αναδιοργάνωσης που γίνεται στη ΔΕΥΑΙ, μια επιχείρηση που είχε βαλτώσει για πολλά χρόνια και μας ενθαρρύνει το ότι η δουλειά που γίνεται δείχνει αποτελέσματα».
Την μεταστέγαση της επιχείρησης και την αλλαγή όλου του λογισμικού της συστήματος –«που κανείς δε σκέφτηκε για δεκαετίες ότι πρέπει να εκσυγχρονιστεί», όπως είπε- ακολουθεί η έγκριση του νέου Οργανισμού Λειτουργίας της επιχείρησης.
Ο νέος Οργανισμός είναι προϊόν πολύς δουλειάς και προσεκτικής επεξεργασίας αλλά και διαβούλευσης με τους εργαζόμενους. Όπως είπε ο Δήμαρχος την περασμένη Δευτέρα συζητήθηκε εξαντλητικά στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ, συμφωνήθηκε να γίνει μια τελευταία επεξεργασία και ενσωμάτωση όλων των παρατηρήσεων που κατατέθηκαν στη συζήτηση και την 1η εβδομάδα του Αυγούστου να τεθεί προς ψήφιση στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ και στις αρχές Σεπτεμβρίου να τεθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δυστυχώς από αυτή την πολύ γόνιμη συζήτηση ο εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας επέλεξε να αποχωρήσει και ήταν ο μοναδικός που δε συμμετείχε στη συνεδρίαση, όπως είπε ο κ. Μπέγκας. Παρ’ όλ’ αυτά –σημείωσε- «του είπαμε ότι είμαστε «ανοιχτοί» σε προτάσεις αν επιθυμεί η παράταξη του να τις καταθέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]