Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του 18χρονου Θρακιώτη που έχασε τη ζωή του στο Μόναχο (φωτό,vid)

Το κλάμα περίσευε, η θλίψη ξεχείλιζε και τα γιατί έδιναν και έπαιρναν, στο χωριό Άρατος Ροδόπης, το οποίο σύσσωμο αποχαιρέτησε σήμερα, τον 18χρονο Χουσεΐν Νταϊτσίκ, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των τρομοκρατών στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου, έχοντας καταφέρει να σώσει την αδερφή του από την ίδια τραγική μοίρα. 
Η κηδεία έγινε παρουσία της οικογένειας του που έφτασε από την Γερμανία αργά το μεσημέρι, των γονέων, αλλά και των δύο αδερφών του. 
Η αδερφή του 18χρονου την οποία έσωσε με τίμημα τη ζωή του
caef189b-a51e-4359-8a11-74f0d7b11595.jpg
Θλίψη και σπαραγμός στην κηδεία του 18χρονου που έχασε τη ζωή του στο Μόναχο
Στο πατρικό του σπίτι τα θερμά συλλυπητήριά τους εξέφρασαν ο μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο υπ. Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο μουφτής Κομοτηνής Μέτσο Τζαμαλή, οι βουλευτές Ιλχάν Αχμέτ, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Μουσταφά Μουσταφά, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο επίτιμος πρόξενος της Γερμανίας, Σταμάτης Κουρούδης, πολιτευτές, αντιπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου. 
Στεφάνια με τα θερμά τους συλλυπητήρια έστειλαν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, η Βουλή των Ελλήνων, ο Στ. Θεοδωράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κηδεία του γίνεται δημοσία δαπάνη. 

πηγη pronews.gr//via:newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]