Ιωάννινα:Παρουσία του αν.Υπουργού Υγείας η τελετή παράδοσης παραλαβής των 11 νέων ασθενοφόρων [βίντεο-φωτορεπορτάζ]

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ.Παύλου Πολάκη και της κυβερνητικής εκπροσώπου κ.Όλγας Γεροβασίλη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11.00 η τελετή παράδοσης των 11 νέων ασθενοφόρων για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας.


Στην τελετή που έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του ΕΚΑΒ στα Ιωάνινα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ,οι βουλευτές Γιάννης Στέφος ,Μερόπη Τζούφη ,Γ.Καραγιάννης,Κ.Μπάρκας,Μ.Κάτσης καθώς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ.Καχριμάνης ,οι αντιπεριφερειάρχες Ο.Πότσης και Γ.Καραμπίνας.
Στην τελετή παράδοσης και ο Δήμος Ιωαννιτών με τον αντιδήμαρχο κ.Π.Κολόκα ,πλήθος κόσμου   ,εκπρόσωποι φορέων   , ο πρόεδρος  και ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας,οι κ. Σκάρας και Σκούρας,καθώς και διοικητικό προσωπικό  αλλά και διασώστες του ΕΚΑΒ.
Αλ.Καχριμάνης
Στη σύντομη ομιλία του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ.Καχριμάνης εξέφρασε την ικανοποίησή του με απο την παράδοση 11 νέωνα σθενοφόρων που θα συμβάλλουν σημαντικά στο έργο του ΕΚΑΒ στην Ηπειρο ,σημειώνοντας πως  θα πρέπει να αξιοποιηθούν  κατάλληλα τα κτήρια που διαθέτει το υπουργείο Υγείας στην περιοχή της Ηπείρου ,αναφέροντας ως παράδειγμα  το κτήριο του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Παράλληλα ο κ.Καχριμάνης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ΕΚΑΒ στην Ηπειρο, καθώς ως γνωστόν λειτουργεί υποδειγματικά.
Διεθυντής του ΕΚΑΒ στην Ηπειρο κ.Παπαδιώτης 

"Ο κ.Πολάκης μπορεί να έχει έναν εκρηκτικό ενίοτε χαρακτήρα αλλά  είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει το όραμά του πραγματικότητα και να αφήσει εποχή στο Υπουργείο Υγείας"ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο διευθυντής του ΕΚΑΒ στην Ηπειρο ,κ.Παπαδιώτης , για να υπογραμμίσει  στη συνέχεια ,πως όλα αυτά τα χρόνια είχε την αμέριστη συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Αλ.Καχριμάνη .
ΑΝτιπρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας κ.Σκούρας 
Τη χαρά του για τη σημερινή μέρα εξέφρασε με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ και ο αντιπρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας κ .Νίκος Σκούρας  και ως διασώστης του ΕΚΑΒ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον υπερβάλλοντα ζήλο  που δείχνουν  όλοι οι διασώστες που βρίσκονται επι 24ωρου βάσεως στους δρόμους ,προκειμένου να υπηρετούν τους πολίτες .

Αν.Υπουργός Υγείας κ.Πολάκης 
"Το ΕΚΑΒ είχε  διαθέσει το 2004  το ποσό των 94 .000 ευρώ  για κάθε ασθενοφόρο ,ενώ τα νέα ασθενοφόρα που αποκτήθηκαν απο το διαγωνισμό του 2015 κόστισαν   μόλις 48.000 ευρώ ,γεγονός που αποδεικνύει τον λάθος τρόπο που λειτουργούσε το κράτος τα περασμένα χρόνια "σημείωσε στην ομιλία του ο αν.υπουργός Υγείας.
"Εμείς γυριζουμε σελίδα "σημείωσε ο κ.Πολάκης για να υπογραμμίσει στη συνέχεια , πως ο χώρος της Υγείας αποτελεί την πρώτιστη επιλογή της κυβέρνησης .
Προανήγγειλε παράλληλα  και  νεες προκηρύξεις για μόνιμες  θέσεις ιατρών στα νοσοκομεία της χώρας ,"καθώς στόχος της κυβέρνησης είναι να σταματήσει η φυγή των ιατρών σε χώρες του εξωτερικού καθώς και  η επιστροφή στην Ελλάδα εκείνων που βρίσκονται ήδη σε κάποια χώρα του εξωτερικού"σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται πως στις 17:30 το απόγευμα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας,  θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Άρτας  .
 Τον Υπουργό θα συνοδεύουν η Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Βουλευτής του ν. Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη και ο Βουλευτής του ν. Άρτας, Βασίλης Τσίρκας. Εκεί θα συναντηθεί με τη διοίκηση και με εργαζόμενους του Νοσοκομείου ενώ στη συνέχεια  θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στον ίδιο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]