[Ελλάδα]Γέφυρα Θεσσαλονίκης:Πάλεψε ο 14χρονος για τη ζωή του Αγρια δολοφονημένος σε χωράφι 2 χλμ απο το σπίτι του [βίντεο]

Σοκάρουν οι λεπτομέρειε της δολοφονίας του 14χρονου  μαθητή στη Θεσσαλονίκη ..
Το παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημενο και πεταμένο σε ένα χωράφι .Τα ίχνη του είχαν χαθεί απο εχθές το βράδυ .Ο 14χρονος βρισκόταν σε αναψυκτηριο   που υπάρχει στο χωριό Γέφυρα  και μαζί με φίλους του παρακολουθούσε μια συναυλία.
Οπως μετέδωσε το mega ,γύρω στις 11.45 άφησε τον φίλο του με σκοπό και οι δύο να επιστρέψουν στα σπίτια τους και απο εκείνη τη χρονική στιγμή και έπειτα χάθηκαν τα ίχνη του .
Αστυνομικοί μαζι με κατοίκους του χωριού τον αναζητούσαν όλο το βράδυ ,μέχρι σήμερα το πρωί περί τις 10.00  που ένας γείτονας εντόπισε τον άτυχο 14χρονο άγρια δολοφονημένο και πεταμένο σε ένα χωράφι ανάμεσα σε χόρτα ,σε απόσταση 2 χλμ απο το σπίτι του .
Το παιδί σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ,φέρει 2 τραύματα απο μαχαίρι στο λαιμό ενώ φέρει και ίχνη πάλης ,κάτι που σημαίνει ότι  αντιστάθηκε ,παλεύοντας για τη ζωή του .
Στο σημείο που εντοπίστηκε βρεθηκε το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιημενο και τα χρήματα που είχε μαζί του .
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.
Δείτε το βίντεο του enikos.gr

βίντεο  του thestival.gr, απο το σημείο που εντοπίστηκε νεκρος ο 14χρονος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]