[ΗΠΕΙΡΟΣ]Αρτα:Mε κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η τελετή της Αναστάσεως!

Στην κεντρική πλατεία της πόλεως και συγκεκριμένα στα προπύλαια του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η τελετή της Αναστάσεως.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης  αναπέμποντας τον Πασχάλιο Αναστάσιμο ύμνο «Χριστός Ανέστη», προσκάλεσε όλους να συμμετάσχουν στη συνέχεια στο Πνευματικό πανηγύρι, εντός του Ιερού Ναού, όπου προεξήρχε της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας. Στην απόλυση δεν παρέλειψε να επαινέσει θερμά τους πολυάριθμους πιστούς για την φιλακόλουθη στάση τους να συμμετέχουν στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία και τους προέτρεψε να διατρανώσουν τον Αναστάσιμο παιάνα, το «Χριστός Ανέστη» προς κάθε κατεύθυνση διότι αυτό έχει ανάγκη ο κόσμος ολόκληρος, καθώς και η παθούσα πατρίδα μας.
Πριν την Ακολουθία της Ιεράς Παννυχίδος, η Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητική Εκπρόσωπος και Βουλευτής του Νομού κα. Όλγα Γεροβασίλη κόμισε στα προπύλαια του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού το Άγιον Φως από τον Πανάγιο Τάφο, μεταφέροντάς Το αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα, κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού.
Ι.Μ.Αρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]