[ΗΠΕΙΡΟΣ]Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα


Σύλληψη ημεδαπού στα Ιωάννινα, για κατοχή   ναρκωτικών 

Συνελήφθη, το μεσημέρι της 29-04-2016 στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε  μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. 


ΠΡΕΒΕΖΑ

Σύλληψη ημεδαπού στην Πρέβεζα, για κατοχή   ναρκωτικών 
Συνελήφθη, το απόγευμα της 29-04-2016 στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε  ένα φιαλίδιο το οποίο περιείχε χασισέλαιο, βάρους (3,7) γραμμαρίων. 
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα  Ασφάλειας Πρέβεζας.


ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Σύλληψη  αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα Συνελήφθη, το μεσημέρι της 01-05-2016 στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε  βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Δ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης έντεκα μηνών, για κλοπή που έγινε την 25-12-2007 στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]