Η Μερόπη Τζούφη στην ΕΡΤ για το κλείσιμο της αξιολόγησης

Στην πρωινή τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» με τη Μάριον Μιχελιδάκη, συμμετείχε η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη.

Απαντώντας σε ερωτήματα σχετικά με το κλείσιμο της Αξιολόγησης και της συμφωνίας με τους δανειστές, που περιλαμβάνει για πρώτη φορά και πρόβλεψη για τη ρύθμιση του χρέους, η Μ. Τζούφη ανέφερε μεταξύ άλλων πως «υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να μπει τέλος στο φαύλο κύκλο της ύφεσης και να μπει μπροστά η διαδικασία της ανάπτυξης και των επενδύσεων». 

Στη συνέχεια τόνισε πως η Κυβέρνηση πρέπει να αποδείξει, με συγκεκριμένα έργα, την σημασία της συμφωνίας προς όφελος του απλού πολίτη, συνυπολογίζοντας τα επώδυνα και σκληρά μέτρα τα οποία νομοθετήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ στάθηκε στην αξιοποίηση των κονδυλίων του Πακέτου Γιουνκέρ, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, την φροντίδα για τον τουρισμό, καθώς και τα διαρθρωτικά μέτρα που απαιτούνται ώστε να αλλάξει ουσιαστικά η δημόσια διοίκηση και να στηριχθούν οι δημόσιες δομές και το Κοινωνικό Κράτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]