Μαθήματα ζωής .....Η ΦΩΤΟ που ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ!10χρονος με ένα πόδι δίνει την πατερίτσα στον φίλο του για να δουν το ματς!

Ολόκληρη η Αργεντινή και όχι μόνο έχει υποκλιθεί στο μεγαλείο ψυχής ενός 10χρονου που εξαοτίας ενός προβλήματος γεννήθηκε χωρίς πόδι.

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός δεν εμπόδισε τον Σαντιάγο Φρέτες να παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά και να κάνει Τάε Κβο Ντο.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ένα μεγάλο όνομα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με καριέρα στην Ιταλία, ο Ντιέγκο Μιλίτο, επέστρεψε στα γήπεδα της χώρας του, συγκεκριμένα στην Ρασίνγκ Κλαμπ για να κλείσει την καριέρα του. Είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησε το 1999.
Ο μικρούλης δεν ήθελε να χάσει αυτή τη στιγμή και έτσι αποφάσισε να πάρει έναν φίλο του και να πάνε να δουν τον αγώνα. 

Οι δυο τους στάθηκαν στα πλαϊνά του γηπέδου για να τον δουν. Το πρόβλημα ήταν ότι οι μπόμπιρες δεν έβλεπαν καλά. Ο μπόμπιρας δίχως να το σκεφτεί στιγμή ανέβηκε στην πατερίτσα του και δάνεισε την άλλη στον φίλο του για να κάνει το ίδιο.

Η εικόνα έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου και προκαλεί μεγάλη συγκίνηση.

«Εγώ μια χαρά έβλεπα τον Μιλίτο να κάνει προπόνηση, αλλά ο φίλος μου δεν έφτανε. Χοροπηδούσε μήπως και δει κάτι, οπότε του δάνεισα τη μία πατερίτσα» δήλωσε αργότερα ο 10χρονος σε εφημερίδα της πατρίδας του.

«Είναι ζωηρό παιδί. Μεγάλωσε με ένα πόδι και του μάθαμε από την πρώτη στιγμή ότι πρέπει να φροντίζει τον εαυτό του. Ποτέ δεν παραπονέθηκε, ποτέ δεν είχε πρόβλημα στο σχολείο, ίσως με τα αγγλικά ένα μικρό πρόβλημα» λέει με χιούμορ η μητέρα του.

πηγη star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]