[HΠΕΙΡΟΣ]Ηγουμενίτσα:"Το καναρινί ποδήλατο "Μια βραδιά School cinema απο το Α΄ Δημοτικό Σχολείο

Το σχολείο μας, στα πλαίσια του ανοίγματος στην τοπική κοινωνία, αλλά και τον εμπλουτισμό  του διδακτικού του προγράμματος με διάφορες μορφές τέχνης, προγραμματίζει βραδιά School cinema και για το λόγο αυτό καλεί, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς στην προβολή της ταινίας: ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. 
“Το καναρινί ποδήλατο” είναι μια ταινία προβληματισμού για διάφορα ζητήματα, τα οποία αφορούν στην   εκπαίδευση, όπως τα αναλυτικά προγράμματα, η επίσημη γνώση που προωθεί το σχολείο, τα στερεότυπα και οι παγιωμένες νοοτροπίες, η υποδοχή των νέων εκπαιδευτικών, κ.α. Η ταινία, πιστή στην πραγματικότητα (βασίζεται άλλωστε σε αληθινή ιστορία), δεν τελειώνει με «επαίνους», αλλά τονίζει ιδιαίτερα την ανάγκη εμπιστοσύνης των ανθρώπινων σχέσεων και την αξία της ανθρώπινης θέλησης. (Βραβείο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 1999: Καλύτερης ταινίας & Α΄ Ανδρικού ρόλου).
Η ταινία  θα προβληθεί το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ηγουμενίτσας και η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
Για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]