[HΠΕΙΡΟΣ]Συνάντηση στο Δημαρχείο Πρέβεζας με εκπροσώπους της Κοινοπραξίας fraport-Κοπελούζος που έχει αναλάβει 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Χώρας-

Μαζί και του Ακτίου
Μέσα σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πρέβεζας η συνάντηση με τους εκπροσώπους της Κοινοπραξίας fraport-Κοπελούζος και της Γερμανίδας Προξένου στην Ηγουμενίτσα, με το Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη και εκπροσώπους των Δήμων Ακτίου-Βόνιτσας και Λευκάδας. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας,επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της fraport, Στέφαν Σούλτε ο οποίος ανέφερε τον σχεδιασμό που υπάρχει για την ανάπτυξη του αεροδρομίου του Ακτίου υπογραμμίζοντας μάλιστα την βούληση που υπάρχει , στις νέες δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν να προσληφθούν αποκλειστικά άτομα, από την περιοχή. Η εγκατάσταση της Κοινοπραξίας θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2016 (με στόχο τον Νοέμβριο) ενώ θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης σε όλα τα αεροδρόμια.
Ο κ.Μπαΐλης ζήτησε να υπάρξει μια καλή συνεργασία προς όφελος και των δύο πλευρών, ενώ και ο ίδιος έθεσε ως αίτημα την απασχόληση προσωπικού από την περιοχή για τις ανάγκες που θα προκύψουν στο αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]