ΠΑΜΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Γραμματεία Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ καταγγέλλει στην εργατική τάξη των Ιωαννίνων τις κατά συρροή δικαστικές αποφάσεις του Πρωτοδικείου Ιωαννίνων και της Πρωτοδίκου κυρίας Καραγκιοζίδου Μηλιάς η οποία με ανυπόστατη και απαράδεκτη απόφαση νομιμοποίησε την εκλογή αντιπροσώπου στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ ερήμην των Αντιπροσώπων των Σωματείων και της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.
Σήμερα, 19 Απρίλη 2016 με νέα απαράδεκτη και κατάπτυστη απόφαση, προχώρησε στην ωμή παρέμβαση της εσωτερικής λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου, αγνοώντας την πλειοψηφία του όπως και την πλειοψηφία των Αντιπροσώπων των Σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων (51 στους 94).
Συγκεκριμένα, η απόφαση της οδηγεί στον αποκλεισμό της μεγαλύτερης δύναμης τους Εργατικού Κέντρου με πρόσχημα την οικονομική τακτοποίηση.
Αγνόησε επιδεκτικά την εγκύκλιο της ΓΣΕΕ, με την οποία και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου πήρε μέρος στο Συνέδριο της.
Αποδεικνύεται ότι δικαιοσύνη, εργοδοτικός συνδικαλισμός και εργοδοτική ασυδοσία λειτουργούν νύχι-κρέας ενάντια στην εργατική τάξη και τα δικαιώματα της, τη ζωή και το μέλλον των παιδιών της.
Η Γραμματεία Ιωαννίνων του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, όλους τους συνδικαλιστές και αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο να μην επιτρέψουν να περάσει το δικαστικό πραξικόπημα, να μην επιτρέψουν να μετατραπεί σε στήριγμα της μεγαλοεργοδοσίας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]