[ΗΠΕΙΡΟΣ]Ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες της Πρέβεζας


Η Πρέβεζα θα αποτελέσει τον τόπο διεξαγωγής του 2ου Περιφερειακού Καρδιολογικού Συνεδρίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, στο διάστημα 22-23 Απριλίου 2016, υπό την αιγίδα του Δήμου και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας.
Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Δήμος Πρέβεζας πραγματοποιούν ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες. 
Συγκεκριμένα: 
• Παρασκευή 22 Απριλίου (ώρες 14.00-18.00μ.μ.), Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δ. Πρέβεζας «ΟΑΣΗ»:
Δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης Εξωτερικού Απινιδιστή σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης 
(δηλώσεις συμμετοχής: Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Κωτσούλας, τηλ. επικοινωνίας: 26820 89214, ώρες 8.30-14.30μ.μ. 
Απογευματινές ώρες, κ. Συγκούνας, τηλ. επικοινωνίας: 26823 00476, ώρες 18.00-21.00μ.μ.

• Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δ. Πρέβεζας «ΟΑΣΗ»,  (ώρες 18.00-20.00μ.μ.):
Ενημέρωση Πολιτών για τους Παράγοντες Κινδύνου Καρδιοαγγειακών Νόσων (Κάπνισμα, Μεταβολικό Σύνδρομο, Υπέρταση, Λιπίδια), ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Στέφανος Φούσας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».

Θα αποτελέσει ιδιαίτερη χαρά για εμάς η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]