[ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ]Εξιχνιάστηκαν κλοπές δικύκλων στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν κλοπές δικύκλων στην Κέρκυρα, τις οποίες διέπραττε ομάδα ημεδαπών

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ομάδα ημεδαπών η οποία διέπραττε κλοπές δικύκλων και στην συνέχεια πωλούσε τμηματικά ως ανταλλακτικά.

Για τις συγκεκριμένες υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων και συγκεκριμένα δύο 16χρονων και ενός 34χρονου,στην οποία τους αποδίδονται οι κατηγορίες της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία, καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Η εξάρθρωση της συγκεκριμένης ομάδας ήταν αποτέλεσμα συστηματικής αστυνομικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας διαπιστώθηκε τόσο το εύρος της δράσης τους όσο και η μεθοδολογία που ακολουθούσαν.

Ποιο συγκεκριμένα διαπιστώθηκε και ταυτοποιήθηκε η δράση των τριών ημεδαπών σε τρείς διαδοχικές υποθέσεις κλοπών δικύκλων και συγκεκριμένα:

 το βράδυ της Τρίτης (01.03.2016),στην κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας ,αξίας 1500 ευρώ, από την περιοχή της Αγ. Ελεούσας στην Κέρκυρα
 το απόγευμα του Σαββάτου (27.02.2016), στην κλοπή δικύκλου από την περιοχή Αλεπού στην Κέρκυρα
 το πρωί της Δευτέρας (29.02.2016), σε μια ακόμη αντίστοιχη κλοπή δικύκλου από την περιοχή Κανάλια
Κατά την εξέλιξη των ερευνών, βρέθηκε, στην κατοχή των δύο 16χρονων και κατασχέθηκε μία ακόμη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, για την οποία η έρευνα ταυτοποίησης της βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς επίσης από τμήματα των δικύκλων που είχαν αφαιρεθεί.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]