Πρωτοβουλία Θεοδωράκη για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ - Συνάντηση αύριο με τη Φ. Γεννηματά

Πρωτοβουλία σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ποταμιού με το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε ο Στ. Θεοδωράκης, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Φ. Γεννηματά. Κατά την επικοινωνία τους, κανονίστηκε «ραντεβού» το οποίο θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα στη Βουλή, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο κομμάτων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συζήτηση θα αφορά συνεργασία των κοινοβουλευτικών ομάδων του Ποταμιού και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και όχι απλά το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας. Επίσης, αναμένεται να συζητήσουν για περεταίρω πολιτικές δράσεις.
Μάλιστα, στόχος του κ. Θεοδωράκη φέρεται να είναι η όποια συνεργασία να μην περιοριστεί μόνο μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Θεοδωράκης φέρεται να έχει στείλει πρόσκληση για εκλογική συνεργασία και στη «Δράση» του Θόδωρου Σκυλακάκη.
Συνεργάτες του κ. Θεοδωράκη έλεγαν ότι υπάρχει ανάγκη για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος που θα εκφράζει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις που αντιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ και τόνιζαν πως «σημασία έχει πόσοι θα μείνουν στο δωμάτιο. Αν είναι μόνο ο Σταύρος και η Φώφη, δεν έχει νόημα». Σε ερώτηση για το αν με την ενδεχόμενη δημιουργία νέου φορέα στον προοδευτικό χώρο τίθεται και το θέμα εκλογής νέου προέδρου, τα στελέχη του Ποταμιού απάντησαν ότι «όλα είναι ανοικτά».
eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]