ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της Ελεύθερης Ωρας ..

Ιμάμης σε τζαμί της Αττικής: «Σφάξτε τους χριστιανούς»!!!



Γράφει ο Ευγένιος Παπάζογλου



Ιμάμης στο πακιστανικό σουνιτικό τζαμί Ταρίκ των Μεγάρων, (ένας από τους 200 που υπάρχουν στην Αθήνα), προχώρησε σε ένα κήρυγμα μίσους ενάντια σε άλλους μουσουλμάνους και κυρίως χριστιανούς.

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος αποκάλεσε τους μουσουλμάνους των άλλων δογμάτων (σιίτες, αλεβίτες κλπ) και φυσικά τους χριστιανούς «απίστους» και ζήτησε από τους (αληθινούς) πιστούς να «σηκώσουν το σπαθί εναντίον τους και να τους σφάξουν»!

Άνθρωποι που είχαν παρακολουθήσει το κήρυγμα του ιμάμη – ο οποίος τελικά απελάθηκε - είπαν πως δεν είναι ο μόνος που χρησιμοποιούσε με ευκολία τον όρο «τζιχάντ», ούτε ήταν ο μόνος που παρότρυνε τους πιστούς του να τιμωρήσουν τους απίστους!!!  

H EYΠ εδώ και μήνες παρακολουθούσε τουλάχιστον τέσσερις ιμάμηδες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και μάλιστα κάνουν πύρινα κηρύγματα κατά των απίστων, όπως μετέδωσε το STAR.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τουλάχιστον δύο από αυτούς έχουν συλληφθεί σε καταστήματα που διατηρούν στη Αθήνα, όπου διαπιστώθηκαν υγειονομικές παραβάσεις.

Ο ένας έμενε στον Νέο Κόσμο, οι ρίζες του να είναι από το Σουδάν και την Αίγυπτο και φέρεται να είναι φανατικός ισλαμιστής και υποστηρικτής της Μπόκο Χαράμ.

Σύμφωνα με το STAR, το ανησυχητικό είναι ότι η ΕΥΠ είναι ότι διαπίστωσε πως τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον δέκα ιμάμηδες από τους 200 που υπάρχουν στην Ελλάδα κινούνται στις περιοχές που συνωστίζονται οι πρόσφυγες και μετανάστες και φαίνεται ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν πυρήνες ισλαμιστών.

Με πρωτοσέλιδο θέμα η «Ε.Ω.» είχε προειδοποιήσει τη Δευτέρα κάνοντας λόγο για «ψαλμούς μίσους στα τζαμιά».



Έγραφε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Αποστόλου:



«Σε μια εποχή που η Ενωμένη Ευρώπη, κατ΄ όνομα μόνο, πνέει τα λοίσθια μη μπορώντας να διαχειρισθεί το τεράστιο πρόβλημα από τις χιλιάδες ροές προσφύγων και παράνομων μεταναστών… Σε μια εποχή που η “Ενωμένη Ευρώπη” δείχνει ένα απάνθρωπο πρόσωπο, που δεν έχει καμιά σχέση με την Αλληλεγγύη και την Αλληλοκατανόηση...

Σε μια εποχή που μέλη της “Ενωμένης Ευρώπης” κλείνουν τα Σύνορά τους με φράγματα και συρματοπλέγματα, προκειμένου να αποτρέψουν την είσοδο στη χώρα τους των κάθε λογής εισβολέων… Σε μια εποχή που η “Ενωμένη Ευρώπη” δεν μπορεί να τιθασεύσει την όπως πάντα θρασύτητα της Τουρκίας…

Σε μια εποχή που στην “Ενωμένη Ευρώπη”, η Ελλάδα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις Μουσουλμανικές ορδές που έχουν καταλάβει την Επικράτειά της, την ίδια ώρα που τα ελληνικά νησιά στενάζουν υπό τον βάρος των αμέτρητων ροών μεταναστών και οι οποίοι διαλύουν την οικονομία τους, με αποτέλεσμα σε όλα αυτά τα νησιά να μην πατήσει άνθρωπος στην τουριστική περίοδο… Την ίδια αυτή εποχή, αξιόπιστη πηγή μας σε υψηλά Επιτελεία, μας καταγγέλλει:

“Στα τζαμιά του λεκανοπεδίου της Αττικής, που τα εξουσιάζουν οι Σουνίτες, κάθε Παρασκευή που είναι ημέρα προσευχής, έχει έλθει οδηγία από την Μουσουλμανική αδελφότητα ώστε να απαγγέλουν συγκεκριμένους στίχους από Σούρες του Κορανίου (Το Κοράνι συντίθεται από 114 Σούρες που σημαίνουν Κεφάλαια και αναπτύσσονται σε ένα σύνολο 6.236 αγιάτ που σημαίνουν στίχοι).

Κατ΄ αυτό τον τρόπο εκπέμπουν ευχαριστίες στον Αλλάχ και στον προφήτη Μωάμεθ για την μουσουλμανοποίηση της “άπιστης” Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης, υποδεχόμενοι με χαρά τους ομοεθνείς τους αδελφούς.  
Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, γνωρίζει το θέμα; Ο κατά τα άλλα λαλίστατος αρχηγός των ΑΝΕΛ θα μας καθησυχάσει ή θα ζει στο νιρβάνα της Εξουσίας; 
Τι έχει να πει ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας;».



Επειδή πλέον το πράγμα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και επειδή απειλείται πέρα από την περιουσία και η ίδια η ζωή του Έλληνα πολίτη, μήπως πρέπει να αντιδράσουμε; Ή θα περιμένουμε σαν… καλοί χριστιανοί να μας πάρουν πρώτα το κεφάλι και μετά… βλέπουμε!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]