ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

[ΗΠΕΙΡΟΣ]Οι πρόσφυγες στα Δολιανά μίλησαν για τις συνθήκες κόλασης ...που έζησαν στην Τουρκία.."Για 15 μέρες είχα χάσει τη μιλιά μου"....[βίντεο ]

Οι πρόσφυγες που έφτασαν σήμερα το απόγευμα στο κέντρο  φιλοξενίας στη Μαθητική Εστία Δολιανών συγκλόνισαν  τα τοπικά ΜΜΕ  μιλώντας για τις συνθήκες κόλασης που έζησαν στην Τουρκία.
Εκεί ...που τους είχαν στοιβαγμένους  σε ένα χώρο άνδρες   ,γυναίκες και μικρά παιδιά και τους επέτρεπαν να πηγαίνουν στην τουαλέτα μόνο κάθε 4 ώρες ...σε ένα χώρο που άκουγαν πυραύλους να περνούν πάνω απο τα κεφάλια τους  προς άγνωστη κατεύθυνση ..
"Εχω δύο αδέρφια στη Γερμανία και θέλω να πάω εκεί να είμαστε όλη η οικογένεια μαζί ..Ευχαριστώ  την Ελλάδα τόσο την κυβέρνηση όσο και τον απλό κόσμο για την φιλοξενία τους "είπε χαρακτηριστικά νεαρός Σύρος .
"Απο την ταλαιπωρία και τις απάνθρωπες συνθήκες που βίωσα δεν μπορούσα να μιλήσω για 15 ημέρες ...άρχισα να μιλώ και πάλι όταν έφτασα στη  χώρα σας"δήλωσε αμέσως μετά ένας μεσήλικας  ...Δείτε το βίντεο που ακολουθεί ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]