Οι Γιαννιώτες NORMA Live at ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, Θεσσαλονίκη, 28.02.2016

Οι Γιαννιώτες NORMA, μετά από 9 χρόνια στη σκηνή, επιστρέφουν δισκογραφικά και κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο «O TEMPORA, O MORES».
Βγαίνουν στο δρόμο και ανεβαίνουν στο πάλκο, όπου παρουσιάζουν ζωντανά, με την ανανεωμένη ηλεκτρική μορφή της μπάντας, τα τραγούδια του ολοκαίνουριου δίσκου τους (O TEMPORA, O MORES), επιλεγμένα κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους (ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ / ΕΝΑΝΤΙΟΝ / ΔΙΚΑΙΟ..ΣΗΨΗ) και αγαπημένες διασκευές τραγουδιών της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, σε ένα ατμοσφαιρικό live γεμάτο μελωδίες και ρυθμό. Το line up και ο ήχος της μπάντας εμπλουτίζεται και εξελίσσεται και οι NORMA επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στα live τους … 
Η χειμερινή περιοδεία παρουσίασης του «O TEMPORA, O MORES» συνεχίζεται με τις καθιερωμένες εμφανίσεις των NORMA στο ολοκαίνουριο πλέον ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Live Stage (Βενιζέλου 45 – Παλιό Δημαρχείο), στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζονται ζωντανά την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, και ώρα 22:30 Είσοδος 2 ευρώ.

        Ο δίσκος των NORMA "O TEMPORA, O MORES" κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 6 Απριλίου. Σε ηλεκτρονική μορφή «κατεβαίνει» από τους επίσημους ιστοτόπους της μπάντας (normatheband.gr / normatheband.bandcamp.com) καθώς και από όλα τα διαδικτυακά καταστήματα (itunes, spotify, amazon, cdbaby κλπ). Η χειροποίητη φυσική του μορφή κυκλοφορεί σε CD και διατίθεται από την ίδια την μπάντα, στα lives των NORMA καθώς και σε επιλεγμένα σημεία που θα ανακοινωθούν σύντομα. Στη συσκευασία του CD περιέχεται κωδικός για δωρεάν «κατέβασμα» (free downloading) ολόκληρης της δισκογραφίας της μπάντας σε μορφή mp3.
Επισκεφθείτε τους ιστότοπους των NORMA, ακούστε και κατεβάστε τη μουσική τους, δείτε τα video clips και ενημερωθείτε για τα νέα και τις συναυλίες τους:

normatheband.gr
normatheband.bandcamp.com
soundcloud.com/norma-the-band
facebook/NormaTheBand
facebook/Norma Ioannina
youtube.com/NormaTheBand
noisyland.gr

Επικοινωνία:
normathebandgr@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]