NEEΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΝΔΡΗ - Fractional Mesotherapy Needling

High Definition Fractional Needling Mesotherapy

Το καλοσώρισμα για το 2016 στην Ιατρική τεχνολογία,  αφορά στη νέα μέθοδο Fractional Mesotherapy Needling. Η θεραπεία αφορά πρόσωπο και σώμα, είναι ταχύτατη και με θεαματικά αποτελέσματα.
Ο πλαστικός χειρουργός Παναγιώτης Σάνδρης μας ενημερώνει:
Η μέθοδος Fractional microneedling Mesotherapy έχει όλα τα πλεονεκτήματα της ταχύτατης ανάπλασης και της μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας των fractional τεχνικών. Η ελεγχόμενη ταχύτητα καθώς και το βάθος επίδρασης του micro needling Pen, σε συνδυασμό με την επιλογή απο μία μεγάλη γκάμα cocktail κορυφαίας βιοτεχνολογίας με αυξητικούς παράγοντες, νουκλεοτίδια και τελευταίου τύπου προϊόντα αντιγήρανσης, δίνει τα μέγιστα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων, όπως:
• χαλάρωση, θαμπάδα δέρματος 
• λεπτές και μεσαίες ρυτίδες & γραμμές έκφρασης 
• Βαθύτερες ρυτίδες
• σημάδια - Ουλές 
• ραγάδες
• χρωματικές βλάβες και φωτογήρανση 
• Κυτταρίτιδα & τοπικό πάχος

Το Meso Pen διαθέτει 3 είδη κεφαλών, είτε για εφαρμογή σε μεγάλες επιφάνειες (αντιγήρανση, σύσφιξη, βελτίωση υφής, κυτταρίτιδα), είτε για εντοπισμένες θεραπείες (βαθειές ρυτίδες, ουλές, ραγάδες). Ανάλογα με το είδος της θεραπείας υπάρχει η δυνατότητα για ρυθμιζόμενο βάθος της βελόνας από 0,25 χιλιοστά - 2,0 χιλιοστά.
Το Fractional micro needling Meso ήρθε να συμπληρώσει ιδανικά τις θεραπείες με μονοπολικά RF (σύσφιξη-κολλαγονογένεση-ανόρθωση), την τεχνολογία Plasma Microlift (τεχνική βλεφαροπλαστικής-άμεση διόρθωση σε ρυτίδες-ουλές-πτυχώσεις), τα Hydroxy Peels (αυξημένη διεισδυτικότητα-αντιγήρανση-σύσφιξη) και το Liquid Face Lift reshaping (αναδόμηση-τελειοποίηση της γεωμετρίας του προσώπου).

Πληροφορίες www.sandris.gr, τηλ. 210 7223 222, lasersun.0691@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]