[ΗΠΕΙΡΟΣ]Ιωάννινα:Hμερίδα για το Ασφαλές Διαδίκτυο

Πρόσκληση σε ημερίδα - Ασφαλές Διαδίκτυο

Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων - Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σχεδία» σε συνέχεια της συνεργασίας τους, με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2016, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την ημερίδα με θέμα:
"Ανάλαβε δράση, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!"
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου - Στοά Σάρκα - 2ος  Όροφος - Ν. Ζέρβα 28-30. Η ημερίδα θα είναι ανοιχτή σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα και στο ευρύ κοινό.
Κύριοι εισηγητές στην ημερίδα θα είναι ο κ. Βασίλειος Κούτρας, Καθηγητής Αγωγής Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων - Επιστημονικά Υπεύθυνος & Δ/ντής του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σχεδία» και η κ. Καλλιόπη Κομνηνού Κοινωνιολόγος Αναπληρώτρια Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κ.Π. «Σχεδία».
Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, οι εισηγητές θα προσεγγίσουν επιστημονικά το νέο περιβάλλον που δημιουργεί η συνεχώς αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου με στόχο οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί να μπορούν να δράσουν προληπτικά – αποτελεσματικά ως προς τους ενδεχόμενους κινδύνους, διασφαλίζοντας την ψυχική και κοινωνική υγεία των παιδιών και των εφήβων.
Η ημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Ράπτη Γεώργιο, Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων τηλ. 26510-65021 & 6977-641678 - kainotomes@sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]