ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της κυριακάτικης «Ελεύθερης Ώρας» για την δημιουργία νέου κόμματος με αρχηγό τον Φραγκούλη, ήρθε η επιβεβαίωση, διά στόματος Μπαλτάκου!
Μετά από αρκετές συζητήσεις και ζυμώσεις που κράτησαν μήνες βρέθηκε κοινός τόπος μεταξύ στελεχών της ευρύτερης δεξιάς και με τη στήριξη ισχυρότατων οικονομικών παραγόντων για να γίνει το επόμενο βήμα. Τις προχωρημένες συζητήσεις για την ίδρυση αντιμνημονιακού σχηματισμού δεξιά της ΝΔ αποκάλυψε χθες στον ΣΚΑΪ ο Τάκης Μπαλτάκος. «Ο αρχηγός του κόμματος δεν πρέπει να είναι πολιτικός κατά την άποψή μου, τουλάχιστον όχι εν ενεργεία, έχει πέσει η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος με τόσα χρόνια μνημόνιο» δήλωσε, προτείνοντας δε ως επικεφαλής του και τον επίτιμο αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακό υπουργό Εθνικής Άμυνας Φράγκο Φραγκούλη. «Ένας απ’ αυτούς που θα μπορούσε να είναι επικεφαλής θα μπορούσε να είναι ο Φράγκος Φραγκούλης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλτάκος, επιβεβαιώνοντας 100% το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας», ενώ εκτίμησε ότι το κόμμα αυτό μπορεί να λάβει ποσοστό 10 με 12%.
«Ο κ. Μητσοτάκης κινείται αποφασιστικά προς το κέντρο, υπάρχει η ανάγκη να δημιουργηθεί αμιγώς δεξιό κόμμα όπως στην Ιταλία, τη Γερμανία, ή τη Γαλλία» εξήγησε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. «Αν υπάρξει αυτή η σύμπνοια βεβαίως θα γίνει το κόμμα» επισήμανε. Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι το κόμμα αυτό θα μπορούσε να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ και τη ΝΔ, αλλά απέκλεισε συνεργασία με κόμματα της Αριστεράς.
«Είναι δεξιό κόμμα ο Καμμένος, αλλά έχει πολύ μικρό ποσοστό» σημείωσε. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ψηφοφόροι στην άκρα Δεξιά, πιστεύω ότι είναι πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ που απογοητεύτηκαν, εκνευρίστηκαν και θέλουν να εκδικηθούν» υποστήριξε ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τους ψηφοφόρους της ΧΑ. «Ο λαός δεν μπορεί ποτέ να έχει άδικο, όπως δεν έχει και ο πελάτης, ψηφίζουν αυτοί που θέλουν για να το ψηφίζουν φταίνε τα κόμματα και ιδιαίτερα η ΝΔ που δεν τους δίνει άλλη επιλογή» πρόσθεσε. «Οι ακροαριστεροί γιατί ψηφίζουν, η 17 Νοέμβρη δεν σκότωσε τόσους ανθρώπους; Υπάρχουν συμπάθειες για την 17Ν, δεν είπε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ότι ‘έχει ανθρώπινο χαρακτήρα αυτό που κάνει’;» αναρωτήθηκε ο κ. Μπαλτάκος.
Μάλιστα, για την εγγραφή του διαλόγου του με τον Ηλία Κασιδιάρη δήλωσε ότι το Συμβούλιο Εφετών αποφάνθηκε ότι ήταν νόμιμη.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για τα όσα είπε ο κ. Μπαλτάκος, η αντίδραση της Συγγρού ήταν η εξής: «Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Μπαλτάκος μπαίνει στον κόπο να ιδρύσει κόμμα και δεν εντάσσεται απευθείας στη Χρυσή Αυγή, της οποίας εξάλλου είναι προνομιακός συνομιλητής». Αλήθεια ο κ. Σαμαράς συμφωνεί με την παραπάνω… προσέγγιση των Μητσοτακικών για ένα εκ των βασικών του συνεργατών κατά την πρωθυπουργία του;

«Στρατηγός Φράγκος και “Ναύαρχος” Μαρινάκης»

Καλό είναι να θυμηθούμε τι έγραφε ο Παναγιώτης Αποστόλου στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου:
«Πληθαίνουν καθημερινά οι “παραπολιτικές ειδήσεις” για εμπλοκή του επίτιμου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αλλά και πρώην υπηρεσιακού Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Φράγκου Φραγκούλη, στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας, με την ίδρυση κόμματος στο οποίο θα τεθεί επικεφαλής.
Λέγεται δε, πως τυγχάνει της υποστηρίξεως μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος. Όπως επίσης, λέγεται, πως χρηματοδότης του εγχειρήματος θα είναι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Άλλωστε, ο “Ναύαρχος”, όπως έκανε τον κολλητό του Δήμαρχο Πειραιά, έτσι, μπορεί να κάνει και Πρωθυπουργό, άνθρωπο της αρεσκείας του.
Από τη στιγμή που όλοι όσοι κατοικούν σε ετούτα εδώ τα χώματα, γνωρίζουν πως για να αναδειχθεί ένα πολιτικό πρόσωπο, απαιτούνται δυο προαπαιτούμενα!! Χρήματα και Μέσον (ΜΜΕ). Γιατί, ο λαός μας λέει: “Σε είδα”, δεν λέει ποτέ σε άκουσα!!

Διεθνές Ίδρυμα “Φίλιππος Β΄ Βασιλεύς της Μακεδονίας”

Σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας, στο εγχείρημα εμπλέκουν και το Διεθνές Ίδρυμα “Φίλιππος Β΄ Βασιλεύς της Μακεδονίας”, που έχει για έδρα του τη Νέα Υόρκη και δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα από έναν αειθαλή Καστοριανό. Το συγκεκριμένο Ίδρυμα έχει μεγάλη απήχηση στο ελληνικό Στράτευμα, όπως άλλωστε και ο Φράγκος Φραγκούλης. Προς επιβεβαίωση αυτού, θα αναφέρουμε πως στο πλαίσιο Διημερίδας και Τιμής, που διοργανώθηκε στις 8 και 9 Απριλίου 2014, το εν Ελλάδι παράρτημα του Ιδρύματος έκανε απονομή του μεταλλίου “Φίλιππος” στον Σύνδεσμο αποφοίτων της Σχολής Ικάρων, όπου τιμήθηκαν από το Ίδρυμα 151 αεροπόροι που θυσιάσθηκαν υπέρ Πατρίδος, την περίοδο της Ιταλο-γερμανικής εισβολής. 
Επίσης, πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Φράγκος Φραγκούλης μετέχει του ΔΣ του εν λόγω Ιδρύματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]