[ΗΠΕΙΡΟΣ]Στο δρόμο οι πολίτες της Πρέβεζας για το ασφαλιστικό- Μεγάλη η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Πρωτοφανής ήταν η συμμετοχή και στην πόλη της Πρέβεζας στις απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο πλαίσια της γενικής απεργίας για το ασφαλιστικό Τόσο στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου όσο και σε αυτή του ΠΑΜΕ αλλά και στις προσυγκεντρώσεις του συλλόγου εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων, και της Παμπρεπεζάνικης επιτροπής αγώνα αγροτών, αλιέων και γεωτεχνικών. Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν πολλοί εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματίες και επιστήμονες που πλήττονται ιδιαίτερα από το νομοσχέδιο . Πρόκειται σίγουρα για την μεγαλύτερη απεργία των τελευταίων ετών και οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης γέμισαν από πολίτες κάθε ηλικίας αγρότες, επιστήμονες, εργάτες, γιατρούς, δημοσίους υπαλλήλους, μηχανικούς, λογιστές, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, ιδιωτικούς υπαλλήλους, φοιτητές, κομμωτές, φαρμακοποιούς, αλιείς επαγγελματοβιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενους αλλά και με φορείς της πόλης, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για την απόσυρση του
νομοσχεδίου. Με την κυκλοφορία των οχημάτων να σταματήσει για πολλές ώρες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στην πλατεία δικαστηρίων ολοκληρώθηκε η μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας του Εργατικού κέντρου που είχε αφετηρία το παλιό ΚΤΕΛ με την συμμετοχή εργαζομένων, ανέργων αλλά και συνταξιούχων έχοντας στο πλευρό τους το σύνολο των επιστημονικών κλάδων και ελεύθερων επαγγελματιών της χώρας.
Οι συγκεντρωμένοι διέσχισαν κεντρικούς δρόμους της Πρέβεζας ,που είχε κατεβάσει ρολά, με όλα τα καταστήματα (εμπορικά, φαρμακεία, καφετέριες, περίπτερα, εστίασης κά) να είναι κλειστά, με κατεύθυνση την πλατεία δικαστηρίων, όπου ενώθηκαν με το σύλλογο αλιέων. Το ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία συγκεντρώθηκαν στο Φόρο και εξέφρασαν την αντίθεση και την δυσαρέσκεια τους στην κυβερνητική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Πολύ μεγάλη και με παλμό ήταν και εκεί η συμμετοχή των διαμαρτυρόμενων που ενώθηκαν με τους αγρότες από το μπλόκο του Λούρου και πραγματοποίησαν τη δική τους πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας και κατέληξαν στο κτίριο της Π.Ε Πρέβεζας με τα τρακτέρ.
 πηγη &photos Δημ.Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]