[HΠΕΙΡΟΣ]Δήλωση Δημάρχου Πρέβεζας για τον θάνατο του Δημήτρη Νικολού.

O Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης με αφορμή την απώλεια του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας Δημήτρη Νικολού προέβη  στην ακόλουθη δήλωση:
“ Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη και τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια για τον τόσο πρόωρο θάνατο του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας Δημήτρη Νικολού.
Η απώλεια του Δημήτρη είναι μεγάλη κυρίως για τους δικούς του ανθρώπους αλλά και για την τοπική κοινωνία .
Ο Δημήτρης Νικολός, ο Τάκης όπως τον γνωρίζαμε όλοι, ήταν ένας νέος άνθρωπος με μεράκι και όρεξη για τα κοινά.
Στις λίγες ημέρες που κατάφερε να ασκήσει τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας κατέθεσε σε εμένα προσωπικά πολλές και χρήσιμες προτάσεις, για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και την βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών.
Η μοίρα δυστυχώς έπαιξε το δικό της άσχημο παιχνίδι στον Δημήτρη ο οποίος τον τελευταίο χρόνο χρειάστηκε να δώσει την δική του σκληρή μάχη για να κερδίσει την ζωή.
Μια μάχη που δυστυχώς αποδείχτηκε άνιση .
Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη.
Θα θυμόμαστε για πάντα το χαμόγελο , την καλοσύνη σου , την αγάπη και το ενδιαφέρον σου για τον συνάνθρωπο”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]