ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Δεν το… ΠΑΣ καλά

Ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ήταν διαβασμένος, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος σε 90 λεπτά είχε μια ευκαιρία για γκολ, αυτή του Τσάβες στο 44′. Είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ ο Πανιώνιος…

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας//joinsports.gr

Η τακτική των προπονητών

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε τον Πανιώνιο με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Διούδης. Δεξιά ο Αργυρόπουλος, αριστερά ο Οικονόμου και στο κέντρο της άμυνας ο Χατζηισαΐας με τον Ρισβάνη. Αμυντικά χαφ ήταν οι Κόρμπος και Σιώπης. Πιο μπροστά και δεξιά ο Μπουμάλ, αριστερά ο Μασούρας και ο Μπακασέτας πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-4-2. Ο Βελλίδης κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Καρανίκας, αριστερά ο Ναδάλες και στο κέντρο της άμυνας ο Τζημόπουλος με τον Μπέριο. Κεντρικά χαφ ήταν οι Τσουκαλάς και Γαρουφαλιάς. Δεξιά ο Τσάβες, αριστερά ο Ακόστα και ο Ίλιτς στην κορυφή μαζί με τον Μανιά.

Πουθενά ο ΠΑΣ

Πολύ κακός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Είχε χάσει τη μάχη του κέντρου από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ο Τσουκαλάς δεν ζητούσε την μπάλα από τα στόπερ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η μετάβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Ο Μανιάς έβγαινε μακριά από την περιοχή για να πάρει μπάλα και ο Τσάβες δεν μπορούσε να κάνει τίποτα από μόνος του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πανιώνιος ήταν αρκετά καλός, είχε πολύ καλή ανάπτυξη. Εκμεταλλεύτηκε την αστεία αντίδραση της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα στο 5′ με την μπάλα να γλιστράει από τα χέρια του Βελλίδη, τους αμυντικούς να μην μπορούν να την απομακρύνουν και τον Ανσαριφάρντ να τη στέλνει στα δίχτυα του ΠΑΣ. Οι «κυανέρυθροι» δεν αρκέστηκαν στο 1-0, συνέχισαν να πιέσουν να δημιουργούν και στο 19′ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Ανσαριφάρντ «εκτέλεσε» τον Βελλίδη και ανέβασε τον πήχη του σκορ.

Άλλαξε το σύστημα ο Πετράκης

Μετά το 2-0 του Πανιώνιου ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων έκανε αλλαγές στο σχήμα. Έφερα αριστερά τον Τσάβες, τον Μανιά στα δεξιά (ναι ο Μανιάς έπαιξε δεξί εξτρέμ), ο Ακόστα πίσω από τον Ίλιτς. Μαλιστα ο Πετράκης είχε δώσει εντολή όταν η ομάδα βρίσκεται σε συνθήκη επιθετικής δραστηριότητας, ένας εκ των Τσάβες και Μανιά να γίνεται δεύτερος φορ δίπλα στον Ίλιτς. Οι παίκτες του Πανιώνιου έδωσαν χώρο και η πιο ορθολογική τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων ήταν στο 44′ όταν ο Καρανίκας σέντραρε για το κεφάλι του Τσάβες και τον Διούδη να απομακρύνει, Στις καθυστερησεις του πρώτου μέρους ο Μανιάς βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά το τελείωμά του ήταν απογοητευτικό.

Τραγικός στο δεύτερο ο ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης είδε την ομάδα του να ηττάται στο πρώτο μέρος με 2-0, τους παίκτες του να μην πραγματοποιούν καλή εμφάνιση και δεν έκανε ούτε μια αλλαγή στο ξεκίνημα του β” μέρους. Η τραγική εικόνα συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του β” ημιχρόνου καθώς οι: Γιάκος, Ηλιάδης και Σαπαλίδης δεν μπορούσαν να αλλάξουν την κατάσταση. Ο Πανιώνιος, από την άλλη το πήγαινε καλά και αν ο Βελλίδης δεν έκανε τρεις καλές αποκρούσεις το σκορ, πολύ πιθανότατα θα έπαιρνε διαστάσεις συντριβής.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης 4-2-3-1): Διούδης, Μπακασέτας (84′ Μητρόπουλος), Μπουμάλ (87′ Χαλκιαδάκης), Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Ανσαριφάρντ (80′ Καραμάνος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης 4-4-2): Βελλίδης, Μπέριος, Ίλιτς (69΄Ηλιάδης), Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς (71′ Γιάκος), Μανιάς, Ακόστα (73′ Σαπαλίδης), Τζημόπουλος, Καρανίκας, Τσάβες, Ναδάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]