H τάση του καιρού μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου

Προφανώς όλοι θα έχετε διαβάσει αυτόν τον καιρό άλλο έναν βαρύ χειμώνα που έρχεται ο οποίος μάλιστα θα είναι και ο χειρότερος των τελευταίων ετών(π.χ. φαινόμενα Eλ-Νίνιο κ.τ.λ). Είναι ο ίδιος χειμώνας που έρχεται κάθε χρόνο "βαρύς και ασήκωτος" καθώς μην ξεχνάμε οτι βρισκόμαστε εν μέσω κρίσης και όλοι "διψάνε" για λίγο χρήμα πόσο μάλλον όταν ο απλός αναγνώστης αρέσκεται σε τέτοιους είδους άρθρα και συνεχίζει ακάθεκτος να τα διαβάζει.Όσον αφορά την τάση του καιρού τις επόμενες μέρες αλλά και τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου τα πράγματα δείχνουν για την ώρα να κυλούν ομαλά με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες την ερχόμενη πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη ,ηλιοφάνεια αλλά και πρωινές ομίχλες στα ηπειρωτικά. Μοναδική παραφωνία το τσουχτερό κρύο νωρίς το πρωί κυρίως τις πρώτες μέρες της νέας εβδομάδας.

Έτσι από οτι φαίνεται από την ερχόμενη εβδομάδα πρώτη του Νοέμβρη 2-9/11/2015 ο εκτεταμένος αντικυκλώνας(εμποδιστής) που έχει εγκατασταθεί στην κεντρική Ευρώπη και στην νοτιοανατολική Μεσόγειο αλλά και στην χώρα μας δεν θα αφήσει περιθώρια να έρθει κάποια διαταραχή με βροχές και καταιγίδες το επόμενο δεκαήμερο τουλάχιστον. Έτσι το 1ο δεκαήμερο του Νοέμβρη όπου σταδιακά θα αρχίσει να ανεβαίνει και η θερμοκρασία μέχρι τις 8-10 του μήνα ,θα κυλίσει με ηλιοφάνεια,απουσία βροχών,ομίχλες τις πρωινές ώρες και  βοριάδες που θα εξασθενήσουν σταδιακά.


Δείτε στον παρακάτω χάρτη τον σχετικά καλό καιρό και τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης καθώς ο Αντικυκλώνας  -εμποδιστής δεν θα αφήσει τις διαραχές από τα δυτικά να κινηθούν ανατολικότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]