Πανεπ.Ιωαννίνων:Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας & Πολιτισμού υποδέχεται τους αλλοδαπούς σπουδαστές

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνεχίζοντας τη δράση του στην κατεύθυνση της προώθησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, υποδέχεται τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10:00 στο Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε.) «Σταύρος Νιάρχος», τους αλλοδαπούς σπουδαστές του πάγιου αυτοχρηματοδοτούμενου Χειμερινού Προγράμματος του Κέντρου (Χειμερινό ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.)
Η τελετή υποδοχής των σπουδαστών θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος» με την παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ., Καθηγητή κ. Γεώργιου Δ. Καψάλη, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, καθώς και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού.
Το Πρόγραμμα Χειμερινό ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. θα διαρκέσει από τις 12/10/2015 έως και τις 31/05/2016. Σε αυτό συμμετέχουν φοιτητές ευρωπαϊκών προγραμμάτων ανταλλαγών Socrates/Erasmus από δέκα διαφορετικές χώρες (Γαλλία, Τουρκία, Ιταλία, Πολωνία, Γερμανία, Βουλγαρία, Βοσνία, Σερβία, Ισπανία, Τσεχία), αλλοδαποί υπότροφοι για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς και αλλοδαποί κάτοικοι της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]