Μεϊμαράκης και... κανένας άλλος στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας!

Επισκεπτόμενος κανείς την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας θα περίμενε να έχει πρόσβαση σε χρήσιμο υλικό για την δραστηριότητα των υποψηφίων προέδρων του κόμματος και για τις πολιτικές τους θέσεις εν όψει των εσωκομματικών εκλογών. Αντιθέτως η ιστοσελίδα της ΝΔ δεν έχει κανένα απολύτως δεδομένο για τους τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους στην κούρσα της διαδοχής.
Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης είναι παντελώς αποκλεισμένοι. Δεν υπάρχουν ούτε φωτογραφίες τους, ούτε δηλώσεις τους, ούτε ανακοινώσεις τους. Εκείνος που τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Κάποιος θα πει ότι είναι αρχηγός του κόμματος. Κάποιος άλλος θα του απαντήσει ότι είναι ορισμένος μεταβατικός πρόεδρος. Στην αρχική σελίδα του www.nd.gr υπάρχουν φωτογραφίες, νέα και ανακοινώσεις μόνο από τον σημερινό αρχηγό του κόμματος. Ίσως οι υπεύθυνοι της λειτουργίας της ιστοσελίδας δεν είχαν τον χρόνο να προσθέσουν υλικό για τους άλλους υποψηφίους.
Τέτοιου είδους άστοχες ενέργειες επιβεβαιώνουν τις κακές γλώσσες που θέλουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα μέσα που διαθέτει το κόμμα για να αποκτήσει προβάδισμα στην μάχη για την αρχηγία.
Δείτε στην παρακάτω εικόνα την αρχική σελίδα του www.nd.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]