ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Όλγα Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει Μεσόγειο - νεκροταφείο (Video)

«1,5 εκατομμύριο πρόστιμο και μηδέν υποδομές» είναι αυτό που παραλάβαμε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση της μετανάστευσης» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, στην ΕΡΤ.
Κατήγγειλε τη Ν.Δ. για μικροπολιτική και κομματική εκμετάλλευση στο ζήτημα των μεταναστών. «Οι υποδομές που είχαμε ήταν οι Αμυγδαλέζες γι' αυτό τρώμε τα πρόστιμα» «είναι ντροπή για το κράτος αυτό που για χρόνια έκρυβε τους μετανάστες, έκρυβε το πρόβλημα κάτω από το χαλί και ασκούσαν μικροπολιτική».
«Δεν θα επιτρέψουμε η Μεσόγειος να γίνει νεκροταφείο» δήλωσε επισημαίνοντας την ανάγκη διεθνών και ευρωπαϊκών παρεμβάσεων για να στηριχτεί η χώρα.
Ήδη έχει ενισχυθεί ο μηχανισμός καταγραφής των προσφύγων ώστε να μπορούν να φεύγουν. «Η Ευρώπη άργησε να αντιδράσει» ενώ ακόμα και τώρα χτίζονται «τείχη» σε ευρωπαϊκές χώρες.  Ενώ κάλεσε τη Ν.Δ. να τοποθετηθεί «τι εννοούμε όταν μιλάμε για αποτρεπτικές πολιτικές».
«Το παλιό και φθαρμένο καθεστώς και το νέο μαζί με την ελπίδα που πρέπει να μείνει ζωντανή στη χώρα» προσδιόρισε η Όλγα Γεροβασίλη το δίλημμα αυτών των εκλογών. Σημείωσε μάλιστα ότι δυστυχώς ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος δεν έχει ξεκινήσει ελλείψει επιχειρημάτων και συγκεκριμένων προγραμμάτων από Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, που να απαντούν στα κρίσιμα ζητήματα της χώρας.
δείτε τα βίντεο εδώ
πηγή: ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]