Οι πρώτες ποινές για την υπόθεση Γιακουμάκη.

Τρεις απο τους επτά σπουδαστές της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων  που κατηγορούνται για ανάρμοστη συμπεριφορά εις βάρος του αδικοχαμένου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη ,έφυγαν χωρίς να πάρουν πτυχίο  παρόλο που είχαν ολοκληρώσει τις σπουδές τους .
Ο Σύλλογος καθηγητών της Σχολής μετά το έγγραφο που έλαβε απο τον Εισαγγελέα που τους ενημέρωνε για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι σπουδαστές ,συνεδρίασε και χαρακτήρισε τη διαγωγή τους  " «επίμεμπτη» και επέβαλε κυρώσεις.
Ετσι οι τρεις νεαροί δεν θα πάρουν το πτυχίο τους   μέχρι την ολοκλήρωση της ποινικής διαδικασίας.
Οπως σημειώνει η εφημ.Ελεύθερος Τύπος, οι υπόλοιποι τέσσερις αποφασίστηκε απο τον Σύλλογο Καθηγητών της Γαλακτοκομικής Σχολής να μην ξαναμείνουν στην Εστία μέσα στη Σχολή ,εκεί  όπου φέρονται να έγιναν τραμπουκισμοί   εις βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη,παρόλο που εξακολουθούν να σπουδάζουν στη Γαλακτοκομική.
Οι επτά νεαροί κατηγορούνται   για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση από κοινού ,για παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση από κοινού 
Επιπλέον  έχει ασκηθεί και δίωξη  για ανθρωποκτονία από πρόθεση «εν τοις πράγμασι» (ουσιαστικά κατ’ αγνώστου),σημειώνει ο Ελεύθερος Τύπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]