(ΗΠΕΙΡΟΣ)Όλα έτοιμα για το Νάιο Δρόμο



Όλα είναι έτοιμα για τον 3ο Νάιο Δρόμο, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα.

Η συμμετοχή αθλητών, στις τρεις διαδρομές, των 18, των πέντε και των δύο χιλιομέτρων, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή, στις εννέα το βράδυ, στο περίπτερο που λειτουργεί στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Οι αριθμοί, τα μπλουζάκια και το υπόλοιπο υλικό θα δοθεί στους συμμετέχοντες το Σάββατο, από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις εννέα το βράδυ και θα μπορούν να τα παραλάβουν και πάλι από το περίπτερο της κεντρικής πλατείας.

Την Κυριακή, στις επτά και τις επτάμισι το πρωί, θα αναχωρήσουν λεωφορεία, από τον χώρο της Περιφέρειας Ηπείρου, για την μετακίνηση αθλητών και θεατών.

Διοργανωτές του Νάιου Δρόμου είναι ο Δήμος Δωδώνης, η ΕΚΑ «Δωδώνη» και οι Σύλλογοι της Δωδωναίας Κοιλάδας σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κώστας Σιαράβας σε δηλώσεις που έκανε σήμερα, σημείωσε ότι ο Νάιος Δρόμος αποτελεί μία διοργάνωση όπου ο αθλητισμός συναντά τον πολιτισμό. Τόνισε ότι η Περιφέρεια στηρίζει την προσπάθεια αυτή και ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Δηλώσεις έκαναν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΚΑ Δωδώνη Βασίλης Γιαννάκης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια και υπογράμμισε πως στόχος  είναι η συνεχής αναβάθμιση της διοργάνωσης.

Στις τεχνικές λεπτομέρειες του αγώνα αναφέρθηκε ο προπονητής Βασίλης Ευσταθόπουλος ενώ ο αθλητής Πέτρος Λώλης, ο οποίος είχε συμμετάσχει και πέρυσι στο Νάιο Δρόμο, υπογράμμισε ότι πρόκειται για μία συγκλονιστική εμπειρία, ειδικά την ώρα του τερματισμού μπροστά από το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]