(ΗΠΕΙΡΟΣ)Ιωάννινα:Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους του γηροκομείου

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους του γηροκομείου
Μέσα στην κρίση είναι κοινός τόπος, τόσο η εργοδοτική τρομοκρατία, όσο και οι απολύσεις. Όπως και να το κάνουμε είναι η χρυσή ευκαιρία για το κεφάλαιο να αρπάξει όσο μπορεί περισσότερα, η χρυσή ευκαιρία για το κεφάλαιο να πάρει πίσω από όσα με αγώνες είχαν κατακτήσει οι εργαζόμενοι. 
Σαν ένα τέτοιος κοινός εκβιαστής εργοδότης συμπεριφέρεται και η μητρόπολη Ιωαννίνων, πάρα, και σε αντίθεση με το «αγαπάτε αλλήλους» και τον τεράστιο πλούτο που κατέχει, και που της εξασφαλίζουν μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΤΕ.
Σαν στεγνός εκβιαστής εργοδότης συμπεριφέρεται με τους εργαζόμενους και το σωματείο εργαζόμενων στο Γηροκομείο Ιωαννίνων, προχωρώντας σε τρομοκρατία και απολύσεις μόνιμου προσωπικού. Εργαζόμενοι που δουλεύουν σε αντίξοες συνθήκες με λιγοστά μέσα, προσφέροντας όλο τους το «είναι» στο να βοηθούν τους τρόφιμους του γηροκομείου. 
Καταγγέλλουμε την τρομοκρατία του εργοδότη Μητρόπολη Ιωαννίνων. Καλούμε τους δημόσιους φορείς να παρέμβουν υπέρ των εργαζόμενων και το ΕΚΙ να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις στήριξης και αλληλεγγύης των εργαζόμενων.     

ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]