Το απόλυτο εκλογικό ντέρμπι

Στήθος με στήθος ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ. Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις 

Σε θρίλερ για γερά νεύρα θα εξελιχθεί η εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, όπως τουλάχιστον προκύπτει και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σε δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του MEGA, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται ΝΔ εμφανίζεται πρώτη με οριακή διαφορά 0,3% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ, σε δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Newsit, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με μόλις 0,4%.

GPO: Προβάδισμα 0,3% για τη ΝΔ

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που διενήργησε η GPO, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 25,3%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με ποσοστό 25%.

Μάχη για την τρίτη θέση δίνουν η Χρυσή Αυγή με 5,5%, το ΠΑΣΟΚ με 5,3% και το ΚΚΕ με 5,1%, ενώ το Ποτάμι είναι στο 4,6% και η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο 4%.

Μάχη για να μπουν στη Βουλή φαίνεται να δίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που συγκεντρώνουν 3%, ενώ την είσοδό της στη Βουλή φαίνεται να εξασφαλίζει η Ένωση Κεντρώων, αφού λαμβάνει ποσοστό 3,2%.

Alco: Μπροστά με 0,4% ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 0,4% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Newsit.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 23%, και η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με ποσοστό 22,6%.

Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 6,1%, το ΚΚΕ 5,5%, ενώ το Ποτάμι συγκεντρώνει ποσοστό 4,4%.Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 4,2%, η Λαϊκή Ενότητα με 3,9% και Ένωση Κεντρώων με 3,6%.

Εκτός Βουλής φαίνεται πως μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποιοι συγκεντρώνουν ποσοστό 2%.

Αναποφάσιστο εμφανίζεται το 14% των ερωτηθέντων.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μεταξύ 31 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου.
Dealnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]