(ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ)Είχε κάνει ....χρυσές δουλειές 39χρονος Πακιστανός στην Κέρκυρα

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν κλεμμένα χρυσαφικά
Εξιχνιάστηκαν συνολικά δύο υποθέσεις κλοπών κατοικιών και μιας ακόμη διάρρηξης αυτοκινήτου στην Κέρκυρα
Είχαν αφαιρεθεί χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ περίπου
Συνελήφθη την Τρίτη (01.09.2015) το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 39χρονος υπήκοος Πακιστάν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας που διέπει τους αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, ο 39χρονος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου, στην περιοχή Κανάλια- Κέρκυρας και στην κατοχή του βρέθηκαν κοσμήματα.
Από την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι τα χρυσαφικά τα είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν κατά την διάρρηξη κατοικίας, από την ίδια περιοχή.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 39χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και άλλα κοσμήματα και μία κάρτα αποθήκευσης δεδομένων.
Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας και την αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ταυτοποιήθηκε η δράση του 39χρονου σε δύο ακόμη υποθέσεις κλοπών, μίας σε οικία στην περιοχή Κανάλια Κέρκυρας, την 31.08.2015, κατά την οποία αφαιρέθηκαν κοσμήματα χρηματικής αξίας (10.000) και μίας ακόμη διάρρηξης σε αυτοκίνητο, την 13.09.2015, στην περιοχή της Γαρίτσας κατά την οποία αφαίρεσε μια κάρτα αποθήκευσης δεδομένων.
Τα κλεμμένα κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του 39χρονου και στην κατοικία του, καθώς και η κάρτα αποθήκευσης δεδομένων, επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]