(ΗΠΕΙΡΟΣ)Περιοδείες κλιμακίων ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων της 16ης Σεπτεμβρίου


1.Κλιμάκιο με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Χρήστο Μαντά επισκέφθηκε το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων.Εκεί συνομίλησε με τους εργαζόμενους και πολίτες σχετικά με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.Ακολούθως περιόδευσαν στα καταστήματα της οδού Γ.Παπανδρέου.Ο κ.Μαντάς θα είναι σήμερα17 Σεπτεμβρίου , ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα στις 8 το βράδυ.

2.Οι υποψήφιοι βουλευτές Γιάννης Στέφος και Ελένη Κολοκούρη, μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Τσίκαρη και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν και περιόδευσαν στα έργα της Ιονίας οδού που πραγματοποιούνται στο Νομό Ιωαννίνων.


3. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη και Κώστας Μπασιούκας,πραγματοποίησαν επίσκεψη στο «Ίδρυμα Νεομάρτυς Γεώργιος». Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν με τον κ. Σπύρο Μάγκα, μέλος του ΔΣ του ιδρύματος, ο οποίος τους ενημέρωσε αναλυτικά. Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι βουλευτές συναντήθηκαν με όλους τους εργαζόμενους της διοικητικής, τεχνικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας, καθώς και με τους ασθενείς. 

Το Ίδρυμα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, κυρίως σε βοηθητικό προσωπικό και είναι επιτακτική η ανάγκη της άμεσης κάλυψης μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, αλλά και με ίδιους πόρους του ιδρύματος ύστερα από την έγκριση του Υπουργείου Εργασίας. Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την καλύτερη αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού και της κατανομής της σημαντικής επιβάρυνσης που υπάρχει από τη φροντίδα χρονίως πασχόντων ασθενών. Ωστόσο, οι υποδομές του Ιδρύματος είναι πολύ καλές και καλοσυντηρημένες, που με τον κατάλληλο αριθμό προσωπικού θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν έως και 100 ασθενείς.

Επιπρόσθετα ζητήματα που αφορούν στο Ίδρυμα είναι η αλλαγή των οργανισμών των φορέων που συνενώθηκαν βιαίως από τις προηγούμενες κυβερνήσεις για οικονομικούς λόγους, με ανομοιογενή αντικείμενα (κέντρα χρονίως πασχόντων, αλλά και οικοτροφεία), παρά τις αντίθετες εισηγήσεις και των εργαζομένων. 

4. O υποψήφιος βουλευτής  Γιάννης Καραγιάννης επισκέφτηκε σήμερα το πρωίεπιχειρήσεις  αρτοποιίας  στις περιοχές: Χρ. Κάτσαρη, Καλούτσιανη, Βοτανικό, Βρυσούλα  και  Ανατολή.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε επιχειρήσεις (συνεργεία αυτοκινήτων, βενζινάδικα, αντιπροσωπείες  αυτοκινήτων,  καταστήματα ανταλλακτικών, κλπ) στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Αθηνών.


(Σήμερα 17-09-2015, ο Γιάννης Καραγιάννης θα βρίσκεται από το πρωί σε περιοδεία στα Τζουμέρκα και το απόγευμα στην Πεδινή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]