(HΠΕΙΡΟΣ)Η Εορτή του Αγίου Φανουρίου στο Γλυκόρριζο Άρτας(photos)

Στην Ενορία Γλυκορρίζου και στον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου, προεξάρχοντος των Ακολουθιών του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μικρή λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου πέριξ του Ιερού Ναού στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις φανουρόπιτες που κατά παράδοση ετοιμάζουν και προσφέρουν προς τιμή του Αγίου ευσεβείς γυναίκες και νέες της περιοχής.
Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Άγιος να μας φωτίζει και να μας οδηγεί σε σωστά μονοπάτια στη ζωή μας, να παρακαλούμε δε πάντοτε τους Αγίους να μας φανερώνουν όσα είναι προς το πνευματικό μας συμφέρον, αποφεύγοντας υλικές και κοσμικές απολαύσεις, που είναι βέβαιο και αποδεδειγμένο πλέον, ότι μας οδηγούν στην πτώση, τη φθορά και την καταστροφή. Να σημειώσουμε ότι τόσο κατά τον Εσπερινό όσο και την κυριώνυμο ημέρα, πλήθος κόσμου προσήλθαν στη χάρη του Αγίου για να ζητήσουν την βοήθειά του εναποθέτοντας τα αιτήματά τους. 
Ιερά Μητρόπολη Αρτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]