ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

"Κάτω από τη βάση" πήρε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία. Τί έδειξε δημοσκόπηση του Παν. Μακεδονίας

Μετεξεταστέα... μένει σύμφωνα με 8 στους 10 πολίτες η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά το έργο της στον ευαίσθητο χώρο της υγείας. 
Αυτό καταδεικνύουν τα στοιχεία νέας έρευνας με θέμα την "Εκτίμηση των Πολιτικών Τάσεων" που εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από τις 25- 27 Αυγούστου για λογαριασμό του σταθμού ΣΚΑΪ και η οποία συμπεριέλαβε στο δείγμα της 1.100 άτομα από όλη το σύνολο της Επικράτειας. 
Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση που ετέθη από τη Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης & Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σχετικά με τις επιδόσεις της Κυβέρνησης Τσίπρα στην Υγεία, η βαθμολογία που αποκόμισε -κατά μέσο όρο- ήταν μόλις 3 (με άριστα το 10), με τον αριθμό αυτό μάλιστα να είναι χαμηλότερος κατά 1,4 συγκριτικά με αντίστοιχη ερώτηση που είχε τεθεί στο πλαίσιο έρευνας λίγους μόλις μήνες πριν (15-18 Απριλίου 2015).
ereuna mak 30082015
Παράλληλα, στην ερώτηση "Θα ήθελα να σας ζητήσω σε μία κλίμακα από το 0 έως το 10, όπου το 0 είναι “Απαράδεκτη” και 10 “Άριστη” να μου αξιολογήσετε τις επιδόσεις της κυβέρνησης Τσιπρα στην ΥΓΕΙΑ", το 80% των πολιτών βαθμολόγησε την Κυβέρνηση με 0-5, ενώ μόλις το 19,5 έβαλε βαθμό 6 έως 9.
 ereuna maked 3082015
 Δείτε τα αποτελέσματα ολόκληρης της έρευνας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]