(ΕΛΛΑΔΑ)Φόρος αίματος στην άσφαλτο ..


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
29-08-2015/
 13,4η χ/θ Επ.Ο. Βέροιας-Πολυμύλου
Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε 54χρονος υπήκοος Ρουμανίας και επέβαινε η 47χρονη ομοεθνής σύζυγος του, προσέκρουσε σε προπορευόμενο Ι.Χ.Φ. αυτ-το, που οδηγούσε υπήκοος Αλβανίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου και το σοβαρό τραυματισμό της  47χρονης.

3Ο χλμ. Ε.Ο. Δροσάτου – Αμαράντου 

Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε στύλο του Ο.Τ.Ε. και κατέπεσε σε παρακείμενη ρεματιά, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο ανωτέρω οδηγός, σοβαρά 24χρονος και ελαφρά δύο (2) 22χρονοι ημεδαποί, συνεπιβάτες του οχήματος.


Κατερίνη

Δίκυκλο μοτ-το, που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα, 76χρονη πεζή ημεδαπή.

24ο χλμ. Π. Ο. Κασσάνδρας– Καλλιθέας 

Δίκυκλο μοτ-το, που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω οδηγού

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
45η χ/θ Ε.Ο. Πύργου-Μεθώνης

Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε 62χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός και επέβαινε 69χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν θανάσιμα, αμφότεροι οι επιβαίνοντες στο 2ο όχημα.


ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Φαληράκι Ρόδου

Δίκυκλη μοτ-τα, που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι επέβαιναν στη μοτ-τα και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού της μοτ-τας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]