(ΕΛΛΑΔΑ)Κόντρα στην ανεργία...59χρονος στη Θεσσαλονίκη είχε βρει δουλειά...Διακινούσε λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός που δραστηριοποιούταν στην εμπορία λαθραίων τσιγάρων

Χρησιμοποιούσε την οικία του ως χώρο απόκρυψης των αδασμολόγητων τσιγάρων

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από επισταμένες έρευνες, συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (27-08-2015), μεσήλικα άντρα, ο οποίος δραστηριοποιούταν στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 59χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, προμήθευε με αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα, διάφορα καφενεία της Θεσσαλονίκης, αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό παράνομο περιουσιακό όφελος.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε όχημα που οδηγούσε, καθώς και στην οικία του στο κέντρο της πόλης, την οποία χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης των λαθραίων τσιγάρων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (3.465) πακέτα τσιγάρα και (38) συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, σχετιζόμενο με εμπορία αδασμολόγητων τσιγάρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]