(ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ)ΚΕΡΚΥΡΑ : Ανήλικοι είχαν βάλει στο μάτι μοτοσικλέτες του νησιού!

Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές υποθέσεις κλοπών δικύκλων και μια κλοπή περιπτέρου στην Κέρκυρα
Συνελήφθησαν κατά την αυτόφωρη διαδικασία συνολικά τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής
Βρέθηκαν στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης οι κλεμμένες δίκυκλες μοτοσυκλέτες οι οποίες επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας το Σαββάτο (25.07.2015) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, τρεις ημεδαποί 13, 15 και 18 ετών καθώς επίσης και ένας ακόμη 13 αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής για διακεκριμένες κλοπές.
Η δράση της ομάδας των τριών ημεδαπών, του αλλοδαπού και ενός ακόμη 15χρονου συγκατηγορούμενου, όπως αυτή αποτυπώθηκε στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που τους βαρύνει, εντοπίζεται κατά περίπτωση σε τρεις κλοπές δικύκλων και μια κλοπή σε περίπτερο, που διέπραξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κέρκυρα.
Αναλυτικότερα μέρος της ταυτοποιημένης δράσης των τεσσάρων κατηγορουμένων, αποτελεί η κλοπή δύο δικύκλων μοτοποδηλάτων από την πόλη της Κέρκυρας τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (24.07.2015) και το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της προηγούμενης ημέρας (23.07.2015).
Από την αναλυτική διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε η εκτεταμένη δράση του 13χρονου αλλοδαπού καθώς και δύο από τους ημεδαπούς του 15χρονου και του 18χρονου σε δύο ακόμη υποθέσεις κλοπών, μιας κλοπής δικύκλου το μεσημέρι της Παρασκευής (24.07.2015) και μιας κλοπής περιπτέρου επίσης στην πόλης της Κέρκυρας, το μεσημέρι της Τρίτης (21.07.2015), από το οποίο αφαίρεσαν προϊόντα καπνού αξίας (90) ευρώ.
Κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε το σημείο που είχαν αποκρύψει τα κλεμμένα δίκυκλα, τα οποία και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας εξετάζεται η εμπλοκή των παραπάνω τριών ημεδαπών και αλλοδαπού και ενός ακόμη 15χρονου ημεδαπού σε μια ακόμη υπόθεση κλοπής δικύκλου.
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση είναι και οι γονείς των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]