ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ: Προς συνέδριο μετά την επίθεση Λαφαζάνη ενάντια στη «μετάλλαξη»!

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποφασιστούν οι διαδικασίες με βάση τις οποίες το κόμμα θα οδηγηθεί σε Συνέδριο, όπως το προανήγγειλε χθες στην ομιλία του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.   Μετά μάλιστα και από την προχθεσινοβραδυνή ομιλία του Π. Λαφαζάνη για κόμμα σε «μετάλλαξη» κρίνεται αναγκαία η άμεση διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου - ίσως και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου - ώστε να μπορέσει η κυβέρνηση να κινηθεί σε αυτή τη δύσκολη καμπή αποτρέποντας κινδύνους για τη χώρα. 
 Μιλώντας για τις εξελίξεις στο κόμμα ο υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Βρούτσης, δήλωσε σήμερα:
«Βρίσκεται σε εξέλιξη μία έμμεση έναρξη ενός διαλόγου που μπορεί και θα πρέπει να φτάσει σε ένα προωθητικό αλλά και ταυτόχρονα θετικό αποτέλεσμα. 
Προφανώς αυτό που επιθυμούμε είναι να επουλωθούν τα τραύματα και να υπάρχει μία επαναβεβαίωση των κανόνων της συνύπαρξης, της συλλειτουργίας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και θα γίνουν ίσως και πιο δύσκολοι μελλοντικά. Είναι, λοιπόν, μεγάλη πολυτέλεια να διασπώνται δυνάμεις και μάλιστα δυνάμεις της Αριστεράς. Το πώς θα το πετύχουμε αυτό; Η ίδια ιστορία αποδεικνύει τελικά το σωστό ή το λάθος».
 eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]