(ΗΠΕΙΡΟΣ)Πρέβεζα:Απο την ατζέντα της εβδομάδας Αξίζει να πας ..αξίζει να δεις !

Στην Πρέβεζα την Παρασκευή ο Βαγγέλης Κορακάκης.
Λαϊκό γλέντι με το Βαγγέλη Κορακάκη και την ορχήστρα του διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΚΚΕ, την Παρασκευή και ώρα 9 το βράδυ, στο δημοτικό κηποθέατρο «Γιάννης 4 Ρίτσος», η Τομεακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΚΚΕ, με το Βαγγέλη Κορακάκη και την ορχήστρα του. Στο περιθώριο του γλεντιού, θα πραγματοποιηθεί σύντομη ομιλία από το μέλος της γραμματείας της ΚΕ του κόμματος, Κώστα Μπάτσικα, ενώ στο χώρο του κηποθεάτρου θα λειτουργήσει βιβλιοπωλείο και έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στη δράση του Άρη Βελουχιώτη και του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ στην Ήπειρο… 

 Μουσική βραδιά από την Φιλαρμονική Ορφέας. 
Σε δρόμους μελωδικού ς, καλοκαιρινούς και πολυ αγαπημενους θα μας ταξιδέψει η Φιλαρμονική Ορφέας στην συναυλία που θα δώσει αύριο Τετάρτη ώρα 9 το βράδυ στην πλατεια Δικαστηρίων.Οι μουσικοί του Ορφέα, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Κώστα Μπίντου θα παίξουν αγαπημένα κομμάτια από το ελληνικο και από το ξένο ρεπερτόριο. Την παράσταση θα πλαισιώσουν οι τραγουδιστές Βάλια Δημητρίου και Κώστας Μαργώνης σε κομμάτια του Γκόραν Μπρέγκοβιτς, του Διονύση Σαββόπουλο και πολλών ακόμη ελληνων συνθετών .Η βραδυά είναι ελεύθερη για το κοινό. 

«Ο ίσκιος των ευκαλύπτων» στην Κοπάνη Ιωαννίνων από τη Θεατρική σκηνή Πρέβεζας.
 Τη θεατρική παράσταση «Ο ίσκιος των ευκαλύπτων» θα ανεβάσει η Θεατρική σκηνή Πρέβεζας, στην Κοπάνη Ιωαννίνων, την Κυριακή 2 Αυγούστου, σε σκηνοθεσία Κώστα Καζούκα. "Με αφορμή τον αρχαιοελληνικό μύθο της οικογένειας των Ατρειδών (Ορέστεια) το έργο αναζητά την καταγωγή της βίας και του αίματος μέσα στο σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο του 21ου αιώνα. Περνούν από μπροστά μας τα μυθικά πρόσωπα της Ιφιγένειας, του Αγαμέμνονα , της Κλυταιμνήστρας, του Αίγισθου, της Κασσάνδρας, της Ηλέκτρας και του Ορέστη χωρίς τα φώτοσοπ της ιστορικής απόστασης, καθώς τα συναντάμε και σήμερα στην καθημερινότητά μας……» 

 Την ταινία « fury » με τον Μπραντ Πιτ προβάλλει μέχρι και την Τετάρτη ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Κυανή Ακτή». Την ταινία «fury» σε σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Αγιέρ και με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ θα προβάλλει ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Κυανή Ακτή» μέχρι και την Τετάρτη 29 Iουλίου, στις 9.15 το βράδυ. Παίζουν : οι Μπραντ Πιτ, Σία Λαμπεφ, Λόγκαν Λέρμαν, Τζον Μπέρνταλ, Μάικλ Πένια. Υπόθεση: Απρίλιος, 1945. Οι Σύμμαχοι σχεδιάζουν την τελευταία αντεπίθεση στην Ευρώπη. Ο σκληροτράχηλος λοχίας Wardaddy (Brad Pitt) ηγείται μιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής σε εχθρικό έδαφος, έχοντας στη διάθεση του μόνο ένα τανκ και ένα τετραμελές πλήρωμα. Μπορεί η ολιγομελής ομάδα, ανάμεσα στους οποίους και ένας νεοσύλλεκτος, να έχει ελάχιστα όπλα στη διάθεση της, διαθέτει όμως τον ηρωισμό για να πολεμήσει στην καρδιά της ναζιστικής Γερμανίας.

απο την ατζέντα της Δημ.Ραδιοφωνίας Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]