Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων:Ολοκληρώθηκε ο θερινός κύκλος μαθημάτων ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς σπουδαστές.


Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνεχίζοντας τη δράση του στην κατεύθυνση της προώθησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, ολοκλήρωσε τον θερινό κύκλο μαθημάτων ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς σπουδαστές.
Τo πρόγραμμα του Κέντρου, το οποίο υλοποιήθηκε από 1 έως 28 Ιουλίου 2015 ήταν το πάγιο αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα του Κέντρου για αλλοδαπούς (Θερινό ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) με συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου την κ. Σουζάννα Νικολάου, Επίκουρη Καθηγήτρια ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το πρόγραμμα παρακολούθησαν  51 αλλοδαποί από 23 χώρες. 
Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των μαθημάτων, το πρωινό της Δευτέρας  27 Ιουλίου 2015, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Γεωργίου Δ. Καψάλη, με τους σπουδαστές του προγράμματος στον Δήμαρχο της πόλης των Ιωαννίνων κ. Θωμά Μπέγκα.
Παράλληλα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε και η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του προγράμματος στο εστιατόριο «Φηγός» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, όπου απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης των μαθημάτων και δόθηκαν στους σπουδαστές αναμνηστικά δώρα. 
Στην εκδήλωση, παρέστησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Πρόεδρος του Κέντρου Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού κ. Γεώργιος Καψάλης, μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιδρύματος, μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του Προγράμματος,  το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]