Γιατί αρνείται να συνεδριάσει το εργατικό κέντρο Ιωαννίνων;


Πάρα τις συνέχεις προσπάθειες  μας για να συνεδριάσει άμεσα το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού κέντρου Ιωαννίνων, για να  αντιμετωπίσει την εργοδοτική τρομοκρατία υπέρ του ΝΑΙ στους τόπους δουλείας και για να πάρει θέση για το δημοψήφισμα,  οι δυνάμεις της ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΠΑΜΕ το αρνήθηκαν.     
Οι λόγοι της αδράνειας και της αβουλίας τους πασιφανείς: Αρνούνται να οργανώσουν την εργατική αντίσταση και  την ταξική άμυνα απέναντι στους εργοδότες. Αρνούνται να  πάρουν θέση για το ΝΑΙ που είπε η ΓΣΕΕ για το δημοψήφισμα. Και αν για την ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ το κατανοούμε, πάντα με τα αφεντικά ήταν, γιατί το ΠΑΜΕ αποφεύγει σαν ο «διάολος το λιβάνι»  να πάρει θέση. 
Μήπως τελικά η στάση του άκυρου, στάση επί της ουσίας «Πόντιου Πιλάτου», που παίρνει για το δημοψήφισμα, δεν είναι τόσο αθώα; Ή μήπως αποφεύγει να συνεδριάσει, γιατί ακόμη και τα μέλη του διαφωνούν με αυτή την στάση. 
Καλούμε τα σωματεία σε ταξική επαγρύπνηση, διότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και  θα αφορούν πρωτίστως τα εργατικά νοικοκυριά.   

Ιωάννινα 3/7/15

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ
Μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]