ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ- ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

Ειδήσεις απο τα Ιόνια Νησιά

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Κέρκυρα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής και προμήθειας ηρωίνης καθώς και της παράνομης κατοχής φυσιγγιών

Συνελήφθησαν χθες (28.07.2015) το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 20 και 31 ετών, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ηρωίνης καθώς και της παράνομης κατοχής φυσιγγιών.

Αναλυτικότερα, ο 20χρονος εντοπίστηκε -αρχικά- από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, κατά τη διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι προμηθευτής της ηρωίνης στον 20χρονο ήταν ένας 31χρονος άνδρας στην κατοχή του οποίου και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (10) φυσίγγια διαμετρήματος 0,22.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών.

Οι συλληφθέντες με τις -κατά περίπτωση- κατηγορίες που τους βαρύνουν στις αντίστοιχες δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας .



Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές για κλοπές σε εμπορικές επιχειρήσεις στην Κέρκυρα

Συνελήφθησαν χθες (28.07.2015) το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, δυο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 33 και 35 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.

Αναλυτικότερα, οι δυο ημεδαπές εντοπίστηκαν -αρχικά- από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και στην κατοχή τους βρέθηκαν είδη ρουχισμού, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας είχαν αφαιρέσει, λίγη ώρα πριν, από δυο εμπορικές επιχειρήσεις ένδυσης στην πόλη της Κέρκυρας.

Τα είδη ρουχισμού που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο ημεδαπών αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι δύο συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.


Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής κινητού τηλεφώνου, στον Λαγανά Ζακύνθου

Συνελήφθησαν σήμερα (29.07.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, τρείς ανήλικες μία 14χρονη και δύο 15χρονες, για κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου.

Οι τρείς ανήλικες εντοπίστηκαν -άμεσα- από τους αστυνομικούς και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγη ώρα πριν, είχαν αφαιρέσει με την μέθοδο της απασχόλησης, ένα κινητό τηλέφωνο από 18χρονη υπήκοο Μ. Βρετανίας.

Στην κατοχή τους βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρεθεί, το οποίο επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά, σε βάρος των τριών ανηλίκων διαβιβάσθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Συνελήφθη αλλοδαπή υπήκοος Ρωσίας στον Αερολιμένα της Κέρκυρας για παράνομη κατοχή φυσιγγίων

Συνελήφθη χθες (29.07.2015) το πρωί στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα 40χρονη υπήκοος Ρωσίας, για παράνομη κατοχή φυσιγγίων.

Αναλυτικότερα, σε βάρος της 40χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή διότι κατά τον έλεγχο των χειραποσκευών του, διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή της παράνομα μία γεμιστήρα πιστολιού, με (4) φυσίγγια κρότου διαμετρήματος των 9 mm .

Η 60χρονη οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.


Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Ιράκ, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν σε Ευρωπαϊκή χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν χθες (28.07.2017) στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 19 και 22 ετών, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και για παράνομη έξοδο από τη χώρα.

Αναλυτικότερα, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, στους οποίους επέδειξαν πλαστά διαβατήρια των Ισπανικών Αρχών, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρα της Ευρώπης.

Οι δύο αλλοδαποί άνδρες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]