ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

(ΗΠΕΙΡΟΣ)Φαντασμαγορική η τελετή έναρξης του 33ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας (photos+Videos)

Πιο Εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά ήταν η έναρξη του 33ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ και του 21ου Διαγωνισμού Θρησκευτικής Μουσικής στην Πρέβεζας που διοργανώνει η χορωδία "Αρμονία" Πρέβεζας.20 Χορωδίες με περισσότερους από 800 Χορωδούς από Ελλάδα, Τσεχία, Ρουμανία, Ουκρανία, Φινλανδία, Πολωνία, Σερβία, Δανία, Ιταλία πλημμύρισαν την κεντρική αγορά της  Πρέβεζας κατά την εντυπωσιακή παρέλαση των χορωδιών προς το Δημοτικό Κηποθέατρο "Γιάννης Ρίτσος" με το σύνολο κρουστών του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας να είναι ο προπομπός.
Για περισσότερες από 4 ημέρες η πόλη της Πρέβεζας θα ζει στους ρυθμούς του Φεστιβάλ αφού θα πραγματοποιηθούν συναυλίες σε διάφορα σημεία της πόλης
Την τελετή έναρξης παρουσίασε η Δημοσιογράφος Αθηνά Παππά, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαϊλης και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Αθλητισμού κ. Περικλής Βασιλάκης.Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Χορωδίας "Αρμονίας" κ. Αντωνίου καλωσόρισε τις χορωδίες και αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Πρέβεζας, την Περιφέρεια Ηπέιρου, την Ε.Φ.Ε Πρέβεζας και το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας για την πολύτιμη στήριξη τους, αναφέρθηκε με αφορμή και της παρουσίας του Διευθυντής Χορωδιακών Φεστιβάλ του Υπουργείου Πολιτισμού στην πόλη , στην προσπάθεια για την δημιουργία Δικτύου Χορωδιακών Φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Το 33ο Διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ Πρέβεζας τελεί πλέον υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Στην συνέχεια ο κ. Αντωνίου σήμανε την έναρξη του φεστιβάλ με δεκάδες πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον Πρεβεζάνικο Ουρανό κάνοντας την Νύχτα μέρα.
πηγη mypreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]