ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!

ΗΠΕΙΡΟΣ-ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Οι Γιαννιώτες μαθητές κομίζουν στις Βρυξέλες το μήνυμα της διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας!



Αύριο Παρασκευή και ώρα 13.00 ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Κώστας Γκόγκος, θα υποδεχθούν στο Δημαρχείο, την ομάδα των μαθητών του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου της Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων, των οποίων η εργασία για τις προτάσεις οικολογικής μετακίνησης απέσπασε το πρώτο βραβείο της εκστρατείας ecomobility. 
Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές αναχωρούν το Σάββατο για τις Βρυξέλες, όπου θα τους υποδεχθεί η Ελληνίδα Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ και θα επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Στην αυριανή συνάντηση ο Δήμαρχος θα παραδώσει στους μαθητές και τους συνοδούς καθηγητές επιστολή προς την κ. Βόζεμπεργκ και υλικό για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, ώστε οι μαθητές να μεταφέρουν στο κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης το μήνυμα της διεκδίκησης του τίτλου «ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]